GTX 1650 vs 1650 Super

ronark

Hectopat
Başlıktaki iki ekran kartı arasında uçurum denebilecek seviyede bir fark var mı?
Ve ne kadar bir fark var? Detaylı anlatabilirseniz çok iyi olur.
Fiyat farkı 1000-1500 TL.

Konu başlığını YouTube'da aratırsanız daha net anlarsınız.

Başlıktaki iki ekran kartı arasında uçurum denebilecek seviyede bir fark var mı?
Ve ne kadar bir fark var? Detaylı anlatabilirseniz çok iyi olur.
Fiyat farkı 1000-1500 TL.

Aralarında yaklaşık 10-15-20 FPS fark oluyor. Bazı oyunlarda değişiyor tabii ki, orası ayrı. Bence alacaksanız GTX 1650 Super alın çünkü GTX 1650 artık çok yetersiz kalmaya başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yaklasik 10-20 fps farki var.

1000-1500 TL'ye değer mi orası da tartışılır şimdi. İleride ben kartı değiştiririm diyorsan çok masraf etmeyip 1650 alıp geçebilirsin, uzun süre kullanacaksan 1650 Super daha iyi olur. Şimdi iki kart da 4 GB gelecekteki oyunlarda bir yerden patlayacaklar sonuçta. Günümüzde almışken en az 6 GB kart alınması iyi olur.

Valla MSI Gtx 1650 Super kullanıyorum yarı yolda bırakmıyor yeterli performansı var şuan için en yeni çıkan oyunları oynamadım RDR2 bi sistemde yüklü zorlayacak, ondada ultra texture low medium ayarlarda 72 75 fps arası alıyorum, ordan yola çıkabilirsin 1650 alınmaya değmez artık yetersiz kalır.

GTX 1650s>gtx1650 ve fiyat farkına 1000 veya 1500 verilmez.
GTX 1650 kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…