GTX 1650 vs. GT 730 hazır sistem

Bende kör alışı yapmamak için en doğru yere danışmak istedim 10-20 arasında harcama yapabilirim.

Turbox'u gördüğüm anda anladım 3. nesil i7 olduğunu RX 6400 XT falan sistemlere bakın işlemci AMD Ryzen 3 veya 5 serisi olsun.
Peki amd'li işlemciler oyun performansında intel'e göre çok farklı mı yoksa halk efsanesi mi ?

Bende kör alışı yapmamak için en doğru yere danışmak istedim 10-20 arasında harcama yapabilirim.
Danışarak iyi yapmışsınız.
Sadece kasa için o bütçeyi düşünüyorsanız bu sistemi öneririm:

Bu sistem de iyidir:

İtopya, İncehesap gibi sistelerden aldığınız sistemlerin her parçasının kutusu ve faturası ayrı olarak gönderiliyor. Her parçanın ayrı ayrı 2 şer yıl garantisi oluyor.

Bu sistemi alırsanız monitör için bütçeniz kalıyor.

Şimdi gelen önerileri inceliyorum dediğim gibi inanılmaz oyunları açmasına gerek yok bir tek sevgili gta 5'ini en iyi ayarlarda oynasın o ona yeter

İkisi de alınmaz, uzak durun. Bütçe belirtin.
10-20 arası Gta 5 gibi oyunları high'da oynasın yeter kardeşime

Şimdi gelen önerileri inceliyorum dediğim gibi inanılmaz oyunları açmasına gerek yok bir tek sevgili GTA 5'ini en iyi ayarlarda oynasın o ona yeter

10-20 arası GTA 5 gibi oyunları High'da oynasın yeter kardeşime

En yüksek grafiklerde 37 FPS falan alır GTX 1650 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…