twixx Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 206 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci: intel i5 10400f ram: 16+16 xpg d10 3200 mhz ram ekran kartı: MSİ rx5600xt gaming mx 6 gb 192 bit depolama: 500 GB M2 SSD +2 TB hardisk psu: 700 wat rush Güç Kaynagı Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #11 ahmttrn60 dedi: Sistem güzel. Belki işlemci için bütçe ayırırsanız iyi olabilir onun dışında iyi. Önceki ekran kartı nedir? Muhtemelen harici ekran kartı yoktu önceden sistemde? Ancak F işlemci olduğu için harici ekran kartı gerekir. 1650 değmez MSI tercih edin. Genişletmek için tıkla... Benim şu anda sistemim tam bir sıkıntı yok sadece o iki kart arasında karşılaştırma yaptım.
ahmttrn60 dedi: Sistem güzel. Belki işlemci için bütçe ayırırsanız iyi olabilir onun dışında iyi. Önceki ekran kartı nedir? Muhtemelen harici ekran kartı yoktu önceden sistemde? Ancak F işlemci olduğu için harici ekran kartı gerekir. 1650 değmez MSI tercih edin. Genişletmek için tıkla... Benim şu anda sistemim tam bir sıkıntı yok sadece o iki kart arasında karşılaştırma yaptım.