Benim ekran kartım şu an 1050 Ti ve satıyorum. Sattığım zaman beni 2-3 yıl götürecek bir ekran kartına ihtiyacım var. FIFA, CS:GO, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım? RTX 3050 2 k daha pahalı. Aradaki fiyat farkına değer mi?
İleride işlemciyi de güncelleyeceğim. PSU veya işlemci sorun çıkarır mı şu an? AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum ama fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
Benim ekran kartım şu an 1050 Ti ve satıyorum. Sattığım zaman beni 2-3 yıl götürecek bir ekran kartına ihtiyacım var. FIFA, CS:GO, GTA gibi oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım? RTX 3050 2 k daha pahalı. Aradaki fiyat farkına değer mi?
İleride işlemciyi de güncelleyeceğim. PSU veya işlemci sorun çıkarır mı şu an? AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum ama fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
En ucuz Asus RX 6600 DUAL-RX6600-8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RX 6600 DUAL-RX6600-8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 6.597,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Her ikisi (üçü) de çok daha uzun süre götürür ve şu an fiyatları düşmüş. Bunlardan aşağısını almanız boşa harcama yapmak sayılır. 1050 kartınızı kullanmaya devam edin.