F Furkan5 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım.
E Enesuyan42 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1.187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir hocam.
Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir hocam.
bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz yeterliyse tabii ki 1650.
Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz yeterliyse tabii ki 1650.
F Furkan5 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 Enesuyan42 dedi: İşlemciniz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Aralarından en iyisinin olduğu bir sistem varsa atın yazmıştım moderatör silmiş ama.
Enesuyan42 dedi: İşlemciniz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Aralarından en iyisinin olduğu bir sistem varsa atın yazmıştım moderatör silmiş ama.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 1050 Ti diğerleriyle yarışacak bir kart değil. Pozitif yönü ek güç girişi ihtiyacı olmayan modelleri olması ki PSU dan ve elektrikten tasarruf.
1050 Ti diğerleriyle yarışacak bir kart değil. Pozitif yönü ek güç girişi ihtiyacı olmayan modelleri olması ki PSU dan ve elektrikten tasarruf.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #6 Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... RX 570 daha iyi1650'den fakat gelen güncellemeler ile değişmiş olabilir.
Furkan5 dedi: Bu ekran kartlarında hangisi daha iyi performans verir? Bayağı bir yere baktım ama tam bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... RX 570 daha iyi1650'den fakat gelen güncellemeler ile değişmiş olabilir.