Rac10Adam Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Merhaba. Benim GTX 1650 8 GB RAM ve 512 GB SSD var. Windows 11 geçtim sorun şu ki OBS kullanırken oyun kasıyor. Kasmadan oynaya bileceğim program önerir misiniz?
Merhaba. Benim GTX 1650 8 GB RAM ve 512 GB SSD var. Windows 11 geçtim sorun şu ki OBS kullanırken oyun kasıyor. Kasmadan oynaya bileceğim program önerir misiniz?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 17 Haziran 2023 #2 Hocam oyun ne? Vahiy inmeyecek herhalde. Oyuna 8gb ram gerekiyor ise veya ekran kartın ucu ucuna yetiyorsa kasar. Grafikleri filan düşürmeyi denedin mi?
Hocam oyun ne? Vahiy inmeyecek herhalde. Oyuna 8gb ram gerekiyor ise veya ekran kartın ucu ucuna yetiyorsa kasar. Grafikleri filan düşürmeyi denedin mi?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 17 Haziran 2023 #3 İşlemci nedir? Kodlayıcı NVENC mi?
Rac10Adam Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 alicsndemir dedi: Hocam oyun ne? Vahiy inmeyecek herhalde. Oyuna 8gb ram gerekiyor ise veya ekran kartın ucu ucuna yetiyorsa kasar. Grafikleri filan düşürmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oyun CSGO oyunun grafiklerini düşürmeyi denemedim umarım işe yarar bilgi için teşşekürler EfoWars dedi: İşlemci nedir? Kodlayıcı NVENC mi? Genişletmek için tıkla... işlemcimin ne olduğunu bilmiyom amma notebookun üzerinde AMD ryzen 4000series 5 yaziyo bu mu?
alicsndemir dedi: Hocam oyun ne? Vahiy inmeyecek herhalde. Oyuna 8gb ram gerekiyor ise veya ekran kartın ucu ucuna yetiyorsa kasar. Grafikleri filan düşürmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Oyun CSGO oyunun grafiklerini düşürmeyi denemedim umarım işe yarar bilgi için teşşekürler EfoWars dedi: İşlemci nedir? Kodlayıcı NVENC mi? Genişletmek için tıkla... işlemcimin ne olduğunu bilmiyom amma notebookun üzerinde AMD ryzen 4000series 5 yaziyo bu mu?