GTX 1650'de DP portu görünmüyor

Tolisso

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartında HDMI kısmının hemen yanında DP kısmı olur. DP kablosunu oraya takabilirsiniz.

Bende de GTX 1650 var maalesef kasada DP yok. DP olmayan bir GTX 1650 modeli yok sanıyordum o yüzden hiç o meseleye bakmadan aldım. Ya da ekran kartına bağlı DP soketi var ama metal plakanın arkasında mı bırakılmış çözemedim. Kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de GTX 1650 var maalesef kasada DP yok. DP olmayan bir GTX 1650 modeli yok sanıyordum o yüzden hiç o meseleye bakmadan aldım. Ya da ekran kartına bağlı DP soketi var ama metal plakanın arkasında mı bırakılmış çözemedim. Kafam karıştı.
1622676686839.png

Bakınız mesela bu MSI GTX 1650 GAMING X modeli. Göründüğü üzere HDMI portu ile çok yakın 2 tane DP portu var. Bildiğim kadarıyla GTX 1650'nin DP portu olmadığı hiçbir modeli yok. Sizin kart modeliniz tam olarak nedir?

O metal plakayı sökün hocam.

Eki Görüntüle 1053511

Bakınız mesela bu MSI GTX 1650 GAMING X modeli. Göründüğü üzere HDMI portu ile çok yakın 2 tane DP portu var. Bildiğim kadarıyla GTX 1650'nin DP portu olmadığı hiçbir modeli yok. Sizin kart modeliniz tam olarak nedir?
Kasayı yeni aldım monitörüm çok eski olduğu için televizyona bağlayıp modeline bakmaya çalıştım ama bulamadım. Tek fanlı olduğunu biliyorum sadece o kadar. Kasanın içini açınca da garantisi gidiyormuş içini de açamadım.
1650 üzerinde minimum 1 adet DP portu var.
Dostum benimkinde sadece dvı ve hdmi 2.0 var :(
Bu arada şaka maiyetinde yazdım, ama mevcut ekran kartında illaki DP soketi en az bir tane olması gerekiyor çok saçma değil mi ?
Bence de saçma hani çakma felan desem o da yok evkurdan aldım. Acer nitro n50-610 modeli. Benim gram aklıma gelmedi dp nasıl olsa vardır diye düşünüyodum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı