GTX 1650'de NIS yazılımı var mı?

Bunu nvidia denetim masasından açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de NIS kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmını biraz aşağı kaydırınca direkt karşınıza şu kısım çıkıyor ve burda yaptığınız ayarlar bütün oyunlarda geçerli oluyor. Aktif ettikten sonra istediğiniz oyunun içinden çözünürlük kısmından burada yazan değerleri seçip uygulayabilirsiniz.
1723029370141.png

Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz.

Hocam benimki laptop nereden yapıyoruz resimle yardım eder misiniz?

Bunu nvidia denetim masasından açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de NIS kullanabilirsiniz.

Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmını biraz aşağı kaydırınca direkt karşınıza şu kısım çıkıyor ve burada yaptığınız ayarlar bütün oyunlarda geçerli oluyor. Aktif ettikten sonra istediğiniz oyunun içinden çözünürlük kısmından burada yazan değerleri seçip uygulayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2276685

Hocam keskinleştirmeyi kaç yapayım?

Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmını biraz aşağı kaydırınca direkt karşınıza şu kısım çıkıyor ve burada yaptığınız ayarlar bütün oyunlarda geçerli oluyor. Aktif ettikten sonra istediğiniz oyunun içinden çözünürlük kısmından burada yazan değerleri seçip uygulayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2276685

Hocam 1 yaptım iyi mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 30
Hocam benimki laptop nereden yapıyoruz resimle yardım eder misiniz?

Hocam keskinleştirmeyi kaç yapayım?
Keskinleştirme masaüstünüde etkilediği için ben 0 da bırakıyorum bu ayarı kullandığım zaman. Oyun içinde keskinleştirme varsa ordan göz zevkinize göre ayarlayın.

Hocam peki FPS düşürür mü?
Düşürmez zaten tam tersi fps arttırmak için kullanılan bir ayar. Ekran kartı yetmediği durumlarda açılıyor. Ama işlemciye binen yükü arttırıyor diye biliyorum, işlemciyi daha ağırlıklı olarak kullanan oyunlarda ters etki yapabilir. En kötü senaryoda oyun içi ayarlardan native çözünürlük seçersiniz ölçeklendirme yerine. Kapatıp açıp performansı karşılaştırırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı