ultraslann1905
Decapat
- Makaleler
- 1
Sorudaki gibi GTX 1650 NIS var mı? Açmak istiyorum, yardım edecek var mı?
Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz.
Bunu nvidia denetim masasından açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de NIS kullanabilirsiniz.
Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmını biraz aşağı kaydırınca direkt karşınıza şu kısım çıkıyor ve burada yaptığınız ayarlar bütün oyunlarda geçerli oluyor. Aktif ettikten sonra istediğiniz oyunun içinden çözünürlük kısmından burada yazan değerleri seçip uygulayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2276685
Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan açabiliyorsunuz ama en pratik yolu gforce Experience programından ölçeklendirme ayarını açmak. Evet 1650 de nıs kullanabilirsiniz. Ayarlar kısmını biraz aşağı kaydırınca direkt karşınıza şu kısım çıkıyor ve burada yaptığınız ayarlar bütün oyunlarda geçerli oluyor. Aktif ettikten sonra istediğiniz oyunun içinden çözünürlük kısmından burada yazan değerleri seçip uygulayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2276685
Keskinleştirme masaüstünüde etkilediği için ben 0 da bırakıyorum bu ayarı kullandığım zaman. Oyun içinde keskinleştirme varsa ordan göz zevkinize göre ayarlayın.Hocam benimki laptop nereden yapıyoruz resimle yardım eder misiniz?
Hocam keskinleştirmeyi kaç yapayım?
Keskinleştirme masaüstünüde etkilediği için ben 0 da bırakıyorum bu ayarı kullandığım zaman. Oyun içinde keskinleştirme varsa oradan göz zevkinize göre ayarlayın.
Düşürmez zaten tam tersi fps arttırmak için kullanılan bir ayar. Ekran kartı yetmediği durumlarda açılıyor. Ama işlemciye binen yükü arttırıyor diye biliyorum, işlemciyi daha ağırlıklı olarak kullanan oyunlarda ters etki yapabilir. En kötü senaryoda oyun içi ayarlardan native çözünürlük seçersiniz ölçeklendirme yerine. Kapatıp açıp performansı karşılaştırırsınız.Hocam peki FPS düşürür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.