GTX 1650'den hangi karta geçmek mantıklı?

Bütçe
Max 12000
hocam şuanlık kasayı satıp yeni kasa alcak müsaitlikte değilim amacım hepsiburada dan 10 taksitle ekran kartı alıp max 1 veya 2 yıl idare etmek o yüzden rtx 2060 veya 3060 dan hangisi sisteme daha uygun olur mesela 3060 alsam 2060 a göre daha mı çok darboğaz yapar o yüzden 2060 falan mı almalıyım pek anlayamadım

Hiçbir karta bu sistemi satmak mantıklıdır ayrıca o işlemci o kartı nasıl taşıyor be bende 1050 Ti var eşit gidiyor şaşırdım doğrusu bence bu sistemi makul fiyata satıp hazır sistem al hatta sistemini şimdiden alabilirsin indirim günleri yakın gibi bu bilgisayarı makul fiyata koyarsan satılacaktır.

bu sistemi satamam hazır da alamam tek yapabilceğim ekran kartını yükseltmek 2060 veya 3060 hangisi uyar taksitle alıcam 2. el alamam

Bu sistemi satamam hazır da alamam tek yapabileceğim ekran kartını yükseltmek 2060 veya 3060 hangisi uyar taksitle alacağım 2. el alamam.

Sebep nedir sakıncası yoksa gereksiz bir masraf olacak.

3060'ı işlemciniz besleyemez. Dolayısıyla 3060 alırsanız tam performans kullanamazsınız. 2K daha ucuz bile olsa 10K'ya 2060 alınmaz. Paranıza yazık hocam.

Hocam ekran kartı alacağım diyorsun ekran kartı ucuz degil ve sıfır alacaksın 1650'den daha iyi bir şey alacaksın o zaman sistemini 10 civarına satıp üstüne 15 daha ekle al bir sistem sen ekran kartı kaç para biliyorsun diye düşünüyorum.

Dostum oyuncu bilgisayarlarında da 3-6 taksit var peşin fiyatına kampanya yapan yayıncılar oluyor bekle al acelen yok kartın idare edebilir boş yere zarar edeceksin 2060 şu anki kartınla çok da gözle görülür bir degişim yaratmayacak ha kaldı ki işlemcin kötü zaten yetersiz kalacak performans alamayacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi videolara bakın siz karar verin. Kararınızda çok netsiniz. Ben desteklemiyorum mantıksız bir karar.

%100 işlemci kullanımı gözüküyor. İşlemciniz daha çok ısınacaktır, soğutucunuzu göz önünde bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…