GTX 1650'lı sistemde V-Sync kapalıyken yırtılma nasıl geçer?

porkatall00

Femtopat
Daha fazla  
Hocam monitörüm 180 Hz GTX 1650 4 GB GDDR6 Ventus XS ocv1 ekran kartı var. Bazı oyunlarda V-Sync'yi kapattığım zaman ekranda yırtılmalar oluyor. V-Sync açtığım zaman gidiyor. V-Sync kapalı olduğu halde ekran yırtılmasını nasıl önleriz acaba? Ekran kartında mı bir sorun var? Fikri olan var mı?

MPRT yırtılmayı gidermez, Adaptive Sync yırtılmaları önler ama bazı monitörlerde MPRT'yi kapatıp A-Sync açarsanız görüntüde bozulmalar meydana gelebilir. Yine de bir deneyin, görün, bir şey olmazsa A-Sync'i kullanabilirsiniz ama görüntü bozulmalar olur ve öyle kullanmak istemezseniz yapacak bir şey yok.

MPRT yırtılmayı gidermez, Adaptive Sync yırtılmaları önler ama bazı monitörlerde MPRT'yi kapatıp a-Sync açarsanız görüntüde bozulmalar meydana gelebilir. Yine de bir deneyin, görün, bir şey olmazsa a-Sync'i kullanabilirsiniz ama görüntü bozulmalar olur ve öyle kullanmak istemezseniz yapacak bir şey yok.

Evet denedim a Sync'i bozulma oldu ben ekran kartında sıkıntı var mı diye düşünüyorum ona göre servise götüreceğim daha alalı 2 ay oldu.

MPRT yırtılmayı gidermez, Adaptive Sync yırtılmaları önler ama bazı monitörlerde MPRT'yi kapatıp A-Sync açarsanız görüntüde bozulmalar meydana gelebilir. Yine de bir deneyin, görün, bir şey olmazsa A-Sync'i kullanabilirsiniz ama görüntü bozulmalar olur ve öyle kullanmak istemezseniz yapacak bir şey yok.
Evet denedim a sync'i bozulma oldu ben ekran kartında sıkıntı varmı diye düşünüyorum ona göre servise götürcem daha alalı 2 ay oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı