dorukskr1 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #11 Adanakebab dedi: Anladım. Bu arada sisteme virüs girmiş olabilir. BIOS sürümü de FPS'yi etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Şu ESET antivirusle tarıyorum hala bulamadım 20 dk dır tarıyor
Adanakebab dedi: Anladım. Bu arada sisteme virüs girmiş olabilir. BIOS sürümü de FPS'yi etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Şu ESET antivirusle tarıyorum hala bulamadım 20 dk dır tarıyor
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #12 dorukskr1 dedi: Avast olur mu ya da önerebileceğin. Grafik değerlerini arttırınca GPU kullanımı bir nebnze artıyor ama hala düşük FPS maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast çöp bir antivirüs ya Malwarebytes'ya da karperksy
dorukskr1 dedi: Avast olur mu ya da önerebileceğin. Grafik değerlerini arttırınca GPU kullanımı bir nebnze artıyor ama hala düşük FPS maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast çöp bir antivirüs ya Malwarebytes'ya da karperksy