Herkese selam, ekran kartım NVIDIA GTX 1650M. 3 gün önce oyun oynarken mavi ekran aldım. Daha sonra PC'yi tekrar başlattığımda ekran kartı çalışmadı. Oyunlarda dahili ekran kartı kullanılıyor 2-3 FPS arası çalışıyor. NVIDIA kontrol paneline girilmiyor ve Experience'dan da Driver'ı güncelleyemiyorum. DDU ile ekran kartı driverlarını temizleyip daha sonra tekrar kurmaya çalıştım yine kurulmadı ve sorun aynı devam etti. Format attım sonuç yine aynı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lehim ısı ile eriyen soğuyunca katılaşan bir madde.Uzun süre yüksek ısı lehimi eritir ve mevcut teması keserek soğuk lehime düşer.Çözümü bga cihazı ile reballing yapmaktır.
Hocam PC'yi açtığımda code 43 hatası veriyor ama aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar tarattığımda sorun düzeldi gözüküyor. Fakat sorun hala devam ediyor.
Lehim ısı ile eriyen soğuyunca katılaşan bir madde. Uzun süre yüksek ısı lehimi eritir ve mevcut teması keserek soğuk lehime düşer. Çözümü BGA cihazı ile reballing yapmaktır.
Hocam PC'yi açtığımda code 43 hatası veriyor ama aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar tarattığımda sorun düzeldi gözüküyor. Fakat sorun hala devam ediyor.
Yapıcağınız şey DDU ile kaldırıp sistem üreticisinin driverını indirmekte internette yazsanız çıkar bakın alttada yazıyor zaten sorun çözülür büyük ihitmalle.
Hata Kodu 43, donanım sorunlarına veya sürücü ya da ayarlarda meydana gelen bozulmaya neden olabilir. Bu sorunu gidermek için, bu sürücüler özelleştirilmiş olduğu için sistem üreticisi tarafından sağlanan en yeni grafik sürücülerinin temiz bir kurulumunu gerçekleştirmeyi öneriyoruz.
@Hyper_6902 arkadaş müsait değil sanırım bir kendim bilgisayarına bakıp düzgünce inceleyip yüklemeyi deneyecektim geç oldu maalesef bekledim verir TeamViewer bilgilerini diye.
Mod 43 anakarttada sorun olabilir bende bir laptopta boyle bir hata almistim anakart bozuk demisti yetkili servis. Yanlış biliyor olabilirim linçlemeyin.