GTX 1650'nin modeli nasıl bulunur?

Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar selam, aslında bu benim için bir sorun teşkil etmiyor ama merak ettiriyor işte Mesajları tek tek bir daha yazmayayım diye alıntı olarak bırakıyorum, merak ettiğim şey yazıyor orada.

GTX1650, 75W TDP'ye mi sahip? Ekran kartım neden ve nasıl kendi Boost frekansından daha yüksek frekanslara çıkabiliyor? Neden GPU-Z ve TechPowerUp bilgileri uyuşmuyor? Nasıl bulabiliriz bu kartın bilgilerini ya da ne olduğunu?

Kartınız sanırım bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodan da bakacak olursanız GDDR6 modelinin bellek frekansı 6001 MHz olarak gözüküyor.
GTX1650, 75W TDP'ye mi sahip?
Evet.

Laptop hocam bendeki GTX1650. Ayrıca attığınız kartın frekans değerleri uyuşmuyor yine.

Laptopta ekran kartı modeli ne alaka?

Laptopta ekran kartı modeli ne alaka?

Hocam normalde GTX1650' Mobile'ın Boost frekansı 1515MHz diye görünüyor, bendeki 1785MHz'e kadar çıkıyor otomatik olarak. Ek olarak ısınmıyor da bunu yaparken. GPU-Z gibi ekran kartı bilgilerini gösteren programlar ise 1785MHz'i göstermiyor, hatta GPU-Z'nin "look up" kısmına tıkladığımda açılan TechPowerUp sitesinde ekran kartım hangisi diye sorgulatıyor bana fakat işte oradakilerle benim kartın bilgileri aynı değil.

Normal bir durum. Ekran kartları vadedilen hızların +100 MHz üzerinde çalışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…