C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #11 peps dedi: Zaten onlar işlemciye bağlı bir oyun olduğu için sorun olmayacak, ben GPU'ya bağlı oyunları sordum Genişletmek için tıkla... GPU'ya da bağlı. Güncel AAA oyunlar için uygun bir kart değil bu, VRAM de yetersiz. Black Ops 6 gibi FPS oyunlarını sorunsuzca oynarsın ama AAA oyunlarda performans bekleme.
peps dedi: Zaten onlar işlemciye bağlı bir oyun olduğu için sorun olmayacak, ben GPU'ya bağlı oyunları sordum Genişletmek için tıkla... GPU'ya da bağlı. Güncel AAA oyunlar için uygun bir kart değil bu, VRAM de yetersiz. Black Ops 6 gibi FPS oyunlarını sorunsuzca oynarsın ama AAA oyunlarda performans bekleme.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 12 Kasım 2024 #12 Güncel AAA oyunlar için iş yapmaz. Eski oyunları veya online shooterları oynuyorsan idare edersin.
ED5 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #13 peps dedi: AAA oyunlar konusunda n'olur? Zaten onlar işlemciye bağlı bir oyun olduğu için sorun olmayacak, ben GPU'ya bağlı oyunları sordum Genişletmek için tıkla... Şu an AAA oyunları 40-50 FPS oynayabiliyorsun. 2025 oyunlarını muhtemelen oynarsın ama 2016 bilemeyeceğim.
peps dedi: AAA oyunlar konusunda n'olur? Zaten onlar işlemciye bağlı bir oyun olduğu için sorun olmayacak, ben GPU'ya bağlı oyunları sordum Genişletmek için tıkla... Şu an AAA oyunları 40-50 FPS oynayabiliyorsun. 2025 oyunlarını muhtemelen oynarsın ama 2016 bilemeyeceğim.