GTX 1650S 350W PSU yeter mi?

Zamanında 12 V kanalından 280W veren 350W PSU ile 1600 AF+1650 Super'i çalıştırmıştım, yük altında falan bir sıkıntı yaratmıyordu. Ama senin PSU'nun 12 V kanalından verdiği değer bayağı az ve peak/regular dediğine göre kaliteli bir şey de değil. Yeteceğini sanmam.

Fazla fazla yetiyor, sistemde kapanma falan da olmaz sadece yüksek overclocklar yapmayın. İnsanlar niye öyle demiş anlamadım. Sizin için önemli olan nokta 12V kanalı zaten oda 226 Watt. Ekran kartı maksimum kullanımda 100 Watt tüketiyor işlemci ise 65 Watt. Yani 165/226 olarak fazla fazla yetiyor. Güle güle kullanın. ramlar 12V kanalını kullanmaz. Ama güvenlik, elektrik kesintisi ve marka konusunda bir şey diyemem o markayı ben bilmiyorum. Güçten yana endişeniz olmasın.

Çoğunlukla verilen TDP değerleri maksimum değerler olmayabiliyor. OCCT ile Maksimum Güç testine sokmak gerekli sistemi, yetersiz geliyorsa yeni PSU şart aksi taktirde 1650S'i riske atmaya gerek yok. 450W 80+ High Power alınır en ucuz olarak.

Everese'nin bir kasasının PSU'su. Biraz dandik fakat gerekli güç verildiğinde marka kötüyse ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir ki?

Everese'nin bir kasasının PSU'su. Biraz dandik fakat gerekli güç verildiğinde marka kötüyse ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir ki?
İmzamdaki videoyu izleyin anlarsınız. Videodaki çalışma kasten yapılmış bir şey ama her kalitesiz hatta bazı pahalı PSUlarda bile yaşanabilir.

Normal kullanımda çıkmaz. Elektrik kesintisinde veya ani voltaj değişimlerinde anakartı yakabilir, elektriği çok verimsiz kullandığı için siz 300 Watt kullanırken prizden 600 Watt çekerek elektrik faturasını şişirebilir. Bunun gibi şeyler.Madem bütçeniz bitti en azından 20 30 liraya hatta belki daha ucuza bir elektrikçiden priz akım koruması alın ona takın. O zaman güvende olur bilgisayarınız. Sisteminiz yüksek yazık olur gerçekten.

Tamamdır, dikkate alacağım. Teşekkürler.

Kasam Regular 350W-PEAK400W. 12V1 kanalindan 226W veriyor.

Ryzen 3 2220G + GTX1650S + 8 GB RAM.

Oynatır mı? Yeni bir PSU alacak param yok.
Kardeşim malesef yeterli deil o psu yu 2. Elden satıp üstüne biraz daha para koyup 450 w lık bir güç kaynağı alabilirsin ve 80+ sertfikali bi güç kaynaği olursa senin için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…