The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 19 Mart 2021 #51 yyildirayy dedi: Ayarları abarttığınız zaman kart hata veriyor, bu durumda biraz aşağı çekeceksiniz. 800 ise 700 gibi. Genişletmek için tıkla... Pek olası gibi durmuyor en azından beim tecrübelerime göre. Yine de arkadaşın tavsiyesine kulak verebilirsin.
yyildirayy dedi: Ayarları abarttığınız zaman kart hata veriyor, bu durumda biraz aşağı çekeceksiniz. 800 ise 700 gibi. Genişletmek için tıkla... Pek olası gibi durmuyor en azından beim tecrübelerime göre. Yine de arkadaşın tavsiyesine kulak verebilirsin.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 19 Mart 2021 #52 Sizce şuan nasıl zuhntr dedi: Sizce şuan nasıl Genişletmek için tıkla... biraz daha düşürmeli miyim power limiti ?
Sizce şuan nasıl zuhntr dedi: Sizce şuan nasıl Genişletmek için tıkla... biraz daha düşürmeli miyim power limiti ?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 19 Mart 2021 #53 zuhntr dedi: Eki Görüntüle 929480 Eki Görüntüle 929481 Sizce şuan nasıl biraz daha düşürmeli miyim power limiti ? Genişletmek için tıkla... Dene hocam bu yüzden hiç kapanmadı sistemim. En düşüğe alınca kazım düşüyor. 1 1 arttırırsın. Ya da azaltırsın burdan.
zuhntr dedi: Eki Görüntüle 929480 Eki Görüntüle 929481 Sizce şuan nasıl biraz daha düşürmeli miyim power limiti ? Genişletmek için tıkla... Dene hocam bu yüzden hiç kapanmadı sistemim. En düşüğe alınca kazım düşüyor. 1 1 arttırırsın. Ya da azaltırsın burdan.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 19 Mart 2021 #54 The Theseus dedi: Dene hocam bu yüzden hiç kapanmadı sistemim. En düşüğe alınca kazım düşüyor. 1 1 arttırırsın. Ya da azaltırsın buradan. Genişletmek için tıkla... Power limiti çektim hocam 70e Memory +700 Core -50 Sıcaklık 55 56 57 Kazma gücü 9.1mh Bana kafi geldi sizce nasıl?
The Theseus dedi: Dene hocam bu yüzden hiç kapanmadı sistemim. En düşüğe alınca kazım düşüyor. 1 1 arttırırsın. Ya da azaltırsın buradan. Genişletmek için tıkla... Power limiti çektim hocam 70e Memory +700 Core -50 Sıcaklık 55 56 57 Kazma gücü 9.1mh Bana kafi geldi sizce nasıl?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 19 Mart 2021 #55 zuhntr dedi: Power limiti çektim hocam 70e Memory +700 Core -50 Sıcaklık 55 56 57 Kazma gücü 9.1mh Bana kafi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Kapanma sorunu olmazsa arkadaşın haklılık payı artar +1000 yapınca bir değişiklik olmuyorsa deneyebilirsin birkaç gün.
zuhntr dedi: Power limiti çektim hocam 70e Memory +700 Core -50 Sıcaklık 55 56 57 Kazma gücü 9.1mh Bana kafi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Kapanma sorunu olmazsa arkadaşın haklılık payı artar +1000 yapınca bir değişiklik olmuyorsa deneyebilirsin birkaç gün.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 19 Mart 2021 #56 The Theseus dedi: Kapanma sorunu olmazsa arkadaşın haklılık payı artar +1000 yapınca bir değişiklik olmuyorsa deneyebilirsin birkaç gün. Genişletmek için tıkla... 1000 kabul etmedi hocam 800 yaptım sorun çıkarmazsa 800 de kullanacağım yyildirayy dedi: ETH kazmak için başka işletim sistemi kullanman lazım bildiğim kadarıyla 4 GB olduğu için. Uğraşırım diyorsan şu videoyu incelersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapsam daha mı fazla gelir elde ederim? Yoksa bir şey değişmezmi
The Theseus dedi: Kapanma sorunu olmazsa arkadaşın haklılık payı artar +1000 yapınca bir değişiklik olmuyorsa deneyebilirsin birkaç gün. Genişletmek için tıkla... 1000 kabul etmedi hocam 800 yaptım sorun çıkarmazsa 800 de kullanacağım yyildirayy dedi: ETH kazmak için başka işletim sistemi kullanman lazım bildiğim kadarıyla 4 GB olduğu için. Uğraşırım diyorsan şu videoyu incelersin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapsam daha mı fazla gelir elde ederim? Yoksa bir şey değişmezmi
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #57 zuhntr dedi: 1000 kabul etmedi hocam 800 yaptım sorun çıkarmazsa 800 de kullanacağım Bunu yapsam daha mı fazla gelir elde ederim? Yoksa bir şey değişmezmi Genişletmek için tıkla... Bunları kazanırsan alacağın günlük tutar bunlar. Etherheum tam bilmiyorum. Onu araştırın Nvidia GTX 1650 Super Madencilik hesaplayıcısı âï¸ | minerstat Nvidia GTX 1650 Super can reach 6.59 MH/s hashrate and 63 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 209 different coins on 147 algorithms. minerstat.com
zuhntr dedi: 1000 kabul etmedi hocam 800 yaptım sorun çıkarmazsa 800 de kullanacağım Bunu yapsam daha mı fazla gelir elde ederim? Yoksa bir şey değişmezmi Genişletmek için tıkla... Bunları kazanırsan alacağın günlük tutar bunlar. Etherheum tam bilmiyorum. Onu araştırın Nvidia GTX 1650 Super Madencilik hesaplayıcısı âï¸ | minerstat Nvidia GTX 1650 Super can reach 6.59 MH/s hashrate and 63 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 209 different coins on 147 algorithms. minerstat.com