İnperial Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 270 Çözümler 2 12 Ekim 2020 #11 lengthok dedi: PUBG gibi işlemci sömüren bir oyunda bir de ayar kısarsanız beslememesi normal. Çok abartıldı o işlemci. Genişletmek için tıkla... 600TL gibi bir fiyata satılıyordu. Bence hiçte abartı değil.
lengthok dedi: PUBG gibi işlemci sömüren bir oyunda bir de ayar kısarsanız beslememesi normal. Çok abartıldı o işlemci. Genişletmek için tıkla... 600TL gibi bir fiyata satılıyordu. Bence hiçte abartı değil.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 12 Ekim 2020 #12 İnperial dedi: 600TL gibi bir fiyata satılıyordu. Bence hiçte abartı değil. Genişletmek için tıkla... Abartılan şeyi fiyatı değil performansı. Hz. Juan Yamano dedi: Yeni nesil güncellemesi aldı diye tahminen. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayar kısarak oynamak avantaj sağlar ama işlemciyi yoruyor. CS:GO'da aynı şekilde i74790 %60 kullanıma ulaşıyor en düşük ayarlarda.
İnperial dedi: 600TL gibi bir fiyata satılıyordu. Bence hiçte abartı değil. Genişletmek için tıkla... Abartılan şeyi fiyatı değil performansı. Hz. Juan Yamano dedi: Yeni nesil güncellemesi aldı diye tahminen. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ayar kısarak oynamak avantaj sağlar ama işlemciyi yoruyor. CS:GO'da aynı şekilde i74790 %60 kullanıma ulaşıyor en düşük ayarlarda.
İnperial Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 270 Çözümler 2 12 Ekim 2020 #13 lengthok dedi: Abartılan şeyi fiyatı değil performansı. Genişletmek için tıkla... İşte diyorum ki o fiyata o performansı verdiği için abartıldı. Mesela şu anki fiyatında dediğiniz haklı.
lengthok dedi: Abartılan şeyi fiyatı değil performansı. Genişletmek için tıkla... İşte diyorum ki o fiyata o performansı verdiği için abartıldı. Mesela şu anki fiyatında dediğiniz haklı.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 12 Ekim 2020 #14 İnperial dedi: İşte diyorum ki o fiyata o performansı verdiği için abartıldı. Mesela şu anki fiyatında dediğiniz haklı. Genişletmek için tıkla... Yani 600 lira için epey iyi bir işlemci tabii ki.
İnperial dedi: İşte diyorum ki o fiyata o performansı verdiği için abartıldı. Mesela şu anki fiyatında dediğiniz haklı. Genişletmek için tıkla... Yani 600 lira için epey iyi bir işlemci tabii ki.