Artık FreeSync destekliyor Nvidia kartlar. Ufak bir araştırmayla bunu bulabilirsiniz.G-Sync destekliyor.
FreeSync = AMD.
G-Sync = NVIDIA.
Artık FreeSync destekliyor NVIDIA kartlar. Ufak bir araştırmayla bunu bulabilirsiniz.
İkisi farklı şeyler. G-Sync Cipset üzerinden monitörün olaya müdahale etmesi. FreeSync ise ekran kartının monitöre talimat vererek olaya müdahale etmesi.İkisinin aynı şey olduğunun farkında mısınız?
Güncel tüm kartlar.NVIDIA FreeSync destekliyor ama hangi kartlar destekliyor onu bilyorum detaylı bilgi verebilecek biri var mı?
NVIDIA FreeSync destekliyor ama hangi kartlar destekliyor onu bilyorum detaylı bilgi verebilecek biri var mı?
Adaptive-Sync 'dir o. Freesync olsa duramazsın.Artık FreeSync destekliyor Nvidia kartlar. Ufak bir araştırmayla bunu bulabilirsiniz.
Adaptive-Sync'dir o. FreeSync olsa duramazsın.
2. Mesajımda eksik olduğunu anlatım. Umarım okumuşsundur. Eğer okumadıysan yazdığın şey biraz saçmalık oluyor.Adaptive-Sync 'dir o. Freesync olsa duramazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.