GTX 1650S i3 10100F Raft 50-40 FPS veriyor

Regxot

Centipat
Daha fazla  
Single girince 120 FPS görüyorum çok düşüşler de olmamakta, ama Online girince 50-40 FPS alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetersiz kalmış olabilir mi gelen voltaj azalacağı için verildiği performans da azalacaktir.
Böyle bir şey gerçekten mümkün mü? Ben Ryzen 5 5600 ve RX 6700'ü 550W ile kullanıyorum. Anlık drop yaşıyorum oyunlarda. Ama 12v kanalından tam da 550W veriyor. Öyle 600W yazıp 12v kanalında 550W veren PSU modellerinden değil. NZXT C550W kullanıyorum.

İkisi birlikte tam olarak 550W bile yakmaz.
RX 6700 175W çeker, R5 5600 maksimum 65W çeker. Totalde maksimum yükte 240W tüketir, diğer donanımlar çok birşey tüketmez varsa varsa 2-3 watt, PSU ise bunu karşılamak için trafodan veya her neyse işte oradan 298W≥ çeker 80+ bronze olduğundan yola çıkarak. Yani sizde öyle birşey söz konusu olmaz.

Ama maalesef oyunlarda anlık shutter yiyorum.

İşlemciyi stok fanla kullanıyordum, şimdi gece CPU soğutucu taktım SE 214 XT 65 derece sıcaklıklarla oynuyorum oyunları. Stok fanla 85 idi. Dedim belki sıcaklıktan frekans kısıyordur. Aynı şey yine oluyor ve yine frekans kısıyor. PBO ve CPB açık üstelik. Yeryüzünde bunu yaşayan tek insan ben olabilirim. RX 6700 ve R5 5600 ikilisiyle sorun yaşamak.

Ya hocam bu sistemde normal mi bu fps değeri

Rdr 2 yi orta ayarlarda neredeyse 60 fps oynayabiliyor iken çok saçma geldi bu durum
Bilemedim işlemci biraz zayıf online oyunlar için i3 12100f olsaydı birşey diyemezdim. Belki de optimizasyonu kötüdür. İnternetten bakın online nasıl performans verdiğine eğer yakın ise normaldir.

Bilemedim işlemci biraz zayıf online oyunlar için i3 12100f olsaydı birşey diyemezdim. Belki de optimizasyonu kötüdür. İnternetten bakın online nasıl performans verdiğine eğer yakın ise normaldir.
Hocam yeni bir oyun oluşturduğumda 110 120 fps anlayamadım gerçekten ama kayıtlı oyunumda bayağı ilerlemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…