GTX 1650S - i5 9400F darboğaz yapıyor

coret

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemde işlemciyi yükselttim eskiden i3 9100F kullanıyordum çok fazla darboğaz oluyordu. Sistem zorlanıyordu. Şimdi i5 9400F işlemciye geçtim ama oyunlarda hala darboğaz olmaya devam ediyor. Ekran kartı driver güncel. Oyunları yüksek grafiğede almayı denedim yine de az da olsa oluyor. Bir ayar mı yapmam gerek?

Son düzenleme:

İşlemci değişikliği sonrasi format attın mi?

Farkındaysan İşlemci kullanımı daha fazla. Oyunun işleyişi daha çok işlemci odaklı olabilir.Optimizasyonla alakalı bişey gibi.

İşlemci değişikliği sonrasi format attın mi?

İlk başta atmamıştım sonra attım PUBG'de hala darboğaz oluyor o belki oyun optimizasyonundan olabilir ama Rust'ta hala oluyordu az da olsa 90 civarındaydı ekran kartı kullanımı Warzone hala test etmedim format attıktan sonra.

Farkındaysan İşlemci kullanımı daha fazla. Oyunun işleyişi daha çok işlemci odaklı olabilir. Optimizasyonla alakalı bir şey gibi.

Aynı sistemin videosunu izledim orada olmuyor ekran kartı kullanımı sürekli 99 civarında.

İşlemci değişikliği sonrasi format gerekli Windows Update gerekli anakartin sitesinde SATA chipset ekran kartinin sitesinde driver gerekli.

İşlemci değişikliği sonrasi format gerekli Windows Update gerekli anakartin sitesinde SATA chipset ekran kartinin sitesinde driver gerekli.

Dediklerinizi yapıp tekrar deneyeceğim şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…