GTX 1650S için 240 Hz monitör alınır mı?

pegacuk00

Picopat
Daha fazla  
240Hz monitor almayı düşünüyorum, GTX 1650S ekran kartım ve i5 10400F işlemcim var. Yoksa 165Hz mi almalıyım? (FPS oyunları oynuyorum)

240Hz monitor almayı düşünüyorum, GTX 1650S ekran kartım ve i5 10400F işlemcim var. Yoksa 165Hz mi almalıyım? (FPS oyunları oynuyorum)

İleri zaman için iyi bir düşünce onun dışında sistem isteyen Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda 1650S ile 100 FPS'ler bile stabil olarak, zor çözünürlüğü 1024x600 falan yapmanız lazım ki 240Hz de oyunları oynayın. İleri için iyi bir düşünce onun dışında ya monitörün Hz'ini 144,165 gibi değerlerde kullanmanız lazım lakin CS:GO, Valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.

Online oyunlarda orta-yüksek ayarlarda o ekran kartıyla 240 FPS alabilirsiniz. Bunun içinse 240 Hz monitör alınır. İleride ekran kartı yükseltme vs. işlemleri yapabilirseniz yine alabilirsiniz. Ama hikayeli yeni oyunlarda size tam performans vermeyebilir....

Online oyunlarda orta-yüksek ayarlarda o ekran kartıyla 240 FPS alabilirsiniz. Bunun içinse 240 Hz monitör alınır. İleride ekran kartı yükseltme vs. işlemleri yapabilirseniz yine alabilirsiniz. Ama hikayeli yeni oyunlarda size tam performans vermeyebilir....
sadece fps oyunları oynuyorum.
Valorant, CS falan oynuyorsanız 240 FPS'ye belki ulaşırsınız. Hangi oyunları oynayacaksınız?
valorant ve cs oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı