Bence 144hz 1ms monitör tercih edin çoğu oyunda 100fps'i çok rahat devirebilirsiniz o kart ile. Tavsiye isterseniz de Curved olarak AOC C24G1 düz olsun derseniz AOC 24G2U bakabilirsiniz. Aynı özelliklere sahip samsung ve MSİ'ın monitörleri de güzeldir. Bütçenizi de belirtirseniz ona göre tavsiyeleri değiştirebiliriz.GTX 1650 Super ekran kartı kullanıyorum. 75 Hz monitör alırsam kullanabilir miyim? Ya da 120 Hz 1080P çözünürlükte monitörler.
Bence 144Hz 1ms monitör tercih edin çoğu oyunda 100FPS'i çok rahat devirebilirsiniz o kart ile. Tavsiye isterseniz de Curved olarak AOC C24G1 düz olsun derseniz AOC 24G2U bakabilirsiniz. Aynı özelliklere sahip Samsung ve MSI'ın monitörleri de güzeldir. Bütçenizi de belirtirseniz ona göre tavsiyeleri değiştirebiliriz.
Ama bahsettiğiniz özellikteki monitörü de kullanabilirsiniz.
Tabiki şart değil 144hz monitörünüzün size gösterebileceği maks. fps değeridir. Yani bir oyunda 100 fps alıyorsanız monitörünüz size 100hz değeri sunacaktır. Ama madem eski oyunları oynuyorsunuz her oyunda rahatlıkla 144fps değerini geçebilirsiniz.Zamanında eski oyunları oynayamamıştım. Eski oyunları oynuyorum. 120 ya da 144Hz daha iyi olur. 144 Hz aldım illaki mesela 144 FPS almak şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.