scroN Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #21 ABCDE dedi: Fiyatı minimum olsun 0 alacağım tek fanlı model olmasın aklımda ASUS TUF vardı ama EVO modeli değildi. Kasam Dark flash Pollux mesh PSU FSP Hydro k 500W. Genişletmek için tıkla... Bende Galax var dostum gayet güzel ısınma problemi falan yok gönül rahatlığıyla alabilirsin.
ABCDE dedi: Fiyatı minimum olsun 0 alacağım tek fanlı model olmasın aklımda ASUS TUF vardı ama EVO modeli değildi. Kasam Dark flash Pollux mesh PSU FSP Hydro k 500W. Genişletmek için tıkla... Bende Galax var dostum gayet güzel ısınma problemi falan yok gönül rahatlığıyla alabilirsin.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #22 mustafaeren643 dedi: Asustan şaşmayı Genişletmek için tıkla... Hocam Gıgabyte,Msi ve Asus en iyileri kesinlikle bu 3 markadan şaşılmamalı.Araba sektörün de ki gibiler Mercedes,Audi ve Bmw.
mustafaeren643 dedi: Asustan şaşmayı Genişletmek için tıkla... Hocam Gıgabyte,Msi ve Asus en iyileri kesinlikle bu 3 markadan şaşılmamalı.Araba sektörün de ki gibiler Mercedes,Audi ve Bmw.
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #23 Galax veya Palit'in modellerini alabilirsiniz.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #24 jax teller fanboyu dedi: Yenilendi o kart. Fakat benim attığım mı o bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız model yenilenmiş. Üzerinde bakır borular var.
jax teller fanboyu dedi: Yenilendi o kart. Fakat benim attığım mı o bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız model yenilenmiş. Üzerinde bakır borular var.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #25 EnsarT57 dedi: Corsair Spec Delta. Genişletmek için tıkla... O kasanın hava akışı çok kötü.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 8 Ocak 2021 #26 Ben de Asus TUF Gtx 1650 Super var gayet memnumum. Önerimdir. EnsarT57 dedi: Hocam Asus Tuf çok fazla ısınıyor Gıgabyte almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kim demişse iyi kandırmış sizi .
Ben de Asus TUF Gtx 1650 Super var gayet memnumum. Önerimdir. EnsarT57 dedi: Hocam Asus Tuf çok fazla ısınıyor Gıgabyte almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kim demişse iyi kandırmış sizi .
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 8 Ocak 2021 #27 Ecmel dedi: Ben de Asus TUF Gtx 1650 Super var gayet memnumum. Önerimdir. Kim demişse iyi kandırmış sizi . Genişletmek için tıkla... Aslında arkadaşın haklılık payı var, eski TUF serileri ısınıyordu, Asus revize etti artık sorun kalmadı.
Ecmel dedi: Ben de Asus TUF Gtx 1650 Super var gayet memnumum. Önerimdir. Kim demişse iyi kandırmış sizi . Genişletmek için tıkla... Aslında arkadaşın haklılık payı var, eski TUF serileri ısınıyordu, Asus revize etti artık sorun kalmadı.