GTX 1650S Ryzen 3 3100 sistem nasıldır?

yigitarda24

Centipat

Öncelikle hepinize merhaba, bir sistem toplama kararı aldım fotoğrafta topladığım sistemi görebilirsiniz. Sizin de fikirlerinizi almak istediğim için böyle bir forum açtım ne eksik ne yanlışsa açık bir şekilde söyleyin.
Bu arada monitör dahil bütçem 5500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz.

Paranızı bunlara vermeyin budaha iyi bir sistem.

Attığınız sistemin SSD'si kronik sorunlu, kasa ve güç kaynağının da kaliteli olduğu söylenemez.
2 Adet
5500 TL.

Bu sistemde a320 gözüküyor ben geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum o yüzden sistemimde b450 kullandım

Bu sistemde A320 gözüküyor ben geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum o yüzden sistemimde B450 kullandım.

OC yapacaksan B450M al yapmaycaksan A320M sıkıntı çıakrmaz butcen az oldugunda bunu onerdim. Ama senin SSD ve PSU'da geleceğe yonelik değil bilgin olsun.

Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (1 tane)

@yigitarda24 Sonradan 1 tane daha ram eklenebilir. Intel toplamak istemiyorsun da i3 10100F, Ryzen 3 3100'den stok ayarlarda çok daha iyi. Geçmek istiyorsan O.C yapman için en az 200 TL'lik soğutucu ve çipi iyi iki tane rame sahip olman lazım ki maliyeti arttırdığı için almanın anlamı kalmıyor.

Tamamdır hepinizin tavsiyelerini dikkate alacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…