Kasım ilk haftası kendim topladıgım kasada ilk aldıgımda CS:GO'da en düşükde 200 üstü alırken şu an 140 150 130 alıyorum. En büyük sorunum en yüksek ayarda da en düşük ayarda da aynı FPS'i alıyorum bir fark olmuyor.
CS:GO, Valorant gibi oyunlarda grafik ayarlarını düşürdüğünde FPS yükselmemesi normaldir. Çünkü işlemcin zaten tam olarak besleyemez ekran kartını Low'da. Yüksek grafiklerde oynayınız.
Bende 1660 Super var. Aynı sorunu yaşadım. Ayarları varsayılan çevir. Bant genişliğini yukseltebilirsin. Onun dışında oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz.
CS:GO, Valorant gibi oyunlarda grafik ayarlarını düşürdüğünde FPS yükselmemesi normaldir. Çünkü işlemcin zaten tam olarak besleyemez ekran kartını Low'da. Yüksek grafiklerde oynayınız.
ama bakın şöyle pc yi aldığım 2. günu oyunları yükledim oyunda valorantta orta ayarda 220 230 fpsleri görüyorum en düşükte 250 240 gibi idi şuan hepsi aynı o zaman neden öyle idi
Bende 1660 Super var. Aynı sorunu yaşadım. Ayarları varsayılan çevir. Bant genişliğini yukseltebilirsin. Onun dışında oyunu silip yeniden yükleyebilirsiniz.