Çözüldü GTX 1650S sistem sürekli kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeyidFalan

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yaklaşık iki-üç hafta önce bir kere oyun oynarken sistem kapandı ve açılmadı, sanırımın statik elektrik sıkıntısıydı ve çözdüldü. Şimdi ise sistemimi yaklaşık bir haftadır düzgün bir şekilde kullanmıyordum, bugün bilgisayarı açtım, oyun güncellemesini yaptım derken gayet uzun bir süre açık kalabildi bilgisayar. Ardından güncelleme tamamlandı, oyuna girdim (Fortnite, geçen seferki de Fortnite oynarkendi) bir anda sistem kapandı. Yine statik elektrik birikti herhalde, dedim sonra sistemin elektriğini kestim bekledim ve gayet açıldı. Yine Fortnite'a girdim ve bu sefer lobide sistem kapandı. Yine elektiği söktüm ve bu sefer daha fazla bekledim. Açtım fakat bu sefer daha kapanmaya başladı sistem, Windows açılırken donup kapanmaya kadar geldi durum. Bazen ise açılıyor ve aniden mavi ekran ile en son açık olan uygulama penceresi üst üste geliyor ve kilitleniyor. Durum PSU kaynaklı olabilir ama bu Doom falan oynarken olmadı, neden şimdi bu sorun oluyor? Nasıl çözebilirim?
Sistem:
*1650 Super.
*10100F
*Gamegaraj GDU650 PSU.

Çözüm
Konu hakkında güncelleme: Nanayı yiyen PSU imiş. MSI Mag A550BN 550W PSU alıp taktım ve sorun kalmadı.
1660 mı 1650 mi?

Konu hakkında güncelleme: Nanayı yiyen PSU imiş. MSI Mag A550BN 550W PSU alıp taktım ve sorun kalmadı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…