Hayır estağrufullah cevabınızı dikkate aldım, yanlış anlaşılma olmasın. Sadece biraz demek istediğinizi anlamamıştım, bu açıklamanızla daha iyi anladım. Ben sıkıntımı sabotaj üzerinden belirttim. Normalde diğer GTA 5 ve PUBG gibi ağır oyunlarda da yaşadım bu drop olaylarını. Biraz cahilliğime denk olacak ki bütün sıkıntıyı işlemciye yüklemiştim. Yakın zamanında RAM'in aynısından bir tane daha alacağım, bir de öyle performanslarına bakacağım. Gayet açıklayıcı bir cevap verdiniz, teşekkür ederim.
Problemim oyunun ağır açılmasıyla değil oyun açılırken arkada diğer işleri hallederken ciddi bir yavaşlama olması. Örneğin: Video izlerken donma ve yazı yazarken ben yazımı bitirdiğim halde sonradan gelmesi gibi ve dahası. Oyunlarım HDD'ye kurulu, Windows SSD'ye. Bu ikisini bir yıldır kullanıyorum. Şimdi GTA 5'in testini yaptım. Ekran görüntüsü olarak da yükledim. Ayarlar yüksekteydi. GPU kullanımı genellikle %20-%60 arasıydı, CPU ise %75-99 arasıydı ve droplar yine fazlaydı. PUBG'yi normalde test edecektim fakat bir süre elimde kalmıştı bu yüzden test edemedim. Blavlmao'nun dediği gibi RAM alıp deneyeceğim.