H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Dün 20 TL'ye Batman paketini aldım. Batman Arkham Asylum, Knight, City var içinde. İlk Asylum'ı indirip girdim. Ve çok pis drop vardı. Sistemim GTX 1650S R3 3100 8 GB RAM 3000 MHz Apacer AS340 SSD.
Dün 20 TL'ye Batman paketini aldım. Batman Arkham Asylum, Knight, City var içinde. İlk Asylum'ı indirip girdim. Ve çok pis drop vardı. Sistemim GTX 1650S R3 3100 8 GB RAM 3000 MHz Apacer AS340 SSD.
Çözüm Zmemet23 24 Haziran 2021 hasann gg dedi: Kullanımlar %20'de oldugu için ne varsa fulledim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA PhysX kapatın düzelir hocam. Benim sistemde de 1650S var ve PhysX'i kapatınca droplar durdu.
hasann gg dedi: Kullanımlar %20'de oldugu için ne varsa fulledim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA PhysX kapatın düzelir hocam. Benim sistemde de 1650S var ve PhysX'i kapatınca droplar durdu.
KS KS H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 NVIDIA PhysX ve Config'den FPS limitini kaldırınca ekran kartı kullanımım %99 çıktı ve droplar yok oldu, çok teşekkürler. PhysX %20 kullanım oldugu için açmıştım fakat o kullanım 62 FPS kısıtladıgı için oluyormuş. 0 yapınca düzeldi, teşekkürler. Artı 0 Eksi
NVIDIA PhysX ve Config'den FPS limitini kaldırınca ekran kartı kullanımım %99 çıktı ve droplar yok oldu, çok teşekkürler. PhysX %20 kullanım oldugu için açmıştım fakat o kullanım 62 FPS kısıtladıgı için oluyormuş. 0 yapınca düzeldi, teşekkürler.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 hasann gg dedi: NVIDIA PhysX ve Config'den FPS limitini kaldırınca ekran kartı kullanımım. %99 çıktı ve droplar yok oldu çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
hasann gg dedi: NVIDIA PhysX ve Config'den FPS limitini kaldırınca ekran kartı kullanımım. %99 çıktı ve droplar yok oldu çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil iyi oyunlar.
H Hidanos Decapat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #13 Zmemet23 dedi: Aynı sıkıntı bende de oldu zaten PhysX'i kapatırsa hemen düzelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bu PhysX kapatma işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Zmemet23 dedi: Aynı sıkıntı bende de oldu zaten PhysX'i kapatırsa hemen düzelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bu PhysX kapatma işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #14 Hidanos dedi: Hocam bu PhysX kapatma işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk açıldığı zaman Launcher tarzı bir şey çıkıyor orada settingse basın en aşığa da olması lazım off yapmalısınız. Artı 0 Eksi
Hidanos dedi: Hocam bu PhysX kapatma işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk açıldığı zaman Launcher tarzı bir şey çıkıyor orada settingse basın en aşığa da olması lazım off yapmalısınız.
H Hidanos Decapat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #15 Zmemet23 dedi: Hocam ilk açıldığı zaman Launcher tarzı bir şey çıkıyor orada settingse basın en aşığa da olması lazım off yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben Arkham Knight da sıkıntı yaşıyorum. Dediğiniz seçeneği bulamadım acaba bu oyunda farklı bir yerde mi? Artı 0 Eksi
Zmemet23 dedi: Hocam ilk açıldığı zaman Launcher tarzı bir şey çıkıyor orada settingse basın en aşığa da olması lazım off yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben Arkham Knight da sıkıntı yaşıyorum. Dediğiniz seçeneği bulamadım acaba bu oyunda farklı bir yerde mi?