GTX 1650S sisteme anakart ve işlemci önerisi

Anakart bazında okeyim hocam B450M S2H düşünüyordum zaten. İşlemci bazında da bütçemi 3600' e bir şekilde çıkarmaya çalışacağım olmadı mecbur 2600X takacağız, ileride yükselteceğiz. Ekstradan RAM ve PSU satıp farklı marka vs geçmeyi düşünmüyorum GameGaraj PSU kalacak, Crucial Ballistix Ram'de, uyumlu olur zaten B450M'e. Fakat o parçalar hakkında da düşünceleriniz varsa belirtebilirsiniz.

RAM olarak bütçeniz varsa Neo Forza mars serisine bakabilirsiniz 2x8 şeklinde satılıyor gerek çipleri gerek tasarımı ve kalitesi olarak iyi bir model fiyat bir tık tuzlu.
PSU değiştirmenize bana kalırsa gerek yok.
Ayrıca şu anda en ucuz 2600X 2300 TL R5 3600 ondan daha ucuz bilginiz olsun yani 2600X almanın mantığı yok.

Sistemin beynini değişeceğim için RAM'e bakınca bütçe olarak fazla gelecek gibi duruyor hocam. Crucial Ballistix 8GB takayım B450M'e en kısa sürede dual channel yapayım. Bütçe olarak daha ferah olacak gibi. Kutulu Ryzen 5 3600 buldum Amazon'da kutusuz fiyata yakın 2600X inmeden 3600 zorlayacağım gibi duruyor. Beyin fırtınası için zaman ayırdığınız için sağ olun. İntel'den Ryzen geçmeye kesin karar kıldım.

Teşekkürler şimdiden hayırlı olsun elinizde RAM varmış ben onu unuttum onun yanına 1 tane daha eklemeniz yeterli boşa masrafa gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…