GTX 1650S tek fan vs RX 5500XT 4 GB

Yani bu fiyatları görmezden gelir isek en ucuz olanı almak mantıklı herhalde? Öyle çok ısınacağını ve fps etki edeceğini sanmıyorum. Kullanan arkadaşlar car mı acaba ?
RX 5500 XT daha iyi olur.
Her tek fanlı kart aynı olmuyor maalesef. GTX 1650s Phoenix modeli çok fazla ısınan bir kart. 750 Ti'a benzemez.

750 Ti ile gücü bir değil sen diyorsunki Mercedes'im var ama tüp taktırıyım almışken AMD alsın.

5500xt 4gb orta-high ayarlarda günümüz için yeterli midir peki arkadaşlar ? İ310100f be 16 gb ramim var

750 Ti ile gücü bir değil sen diyorsunki Mercedes'im var ama tüp taktırıyım almışken AMD alsın.

Yalnız GTX 750Ti 28nm teknolojisini kullanıyor, 1650 Super ise 12nm. nm değeri düştükçe kuantum mekaniksel etki nedeniyle mobility yani hareketlilik artıyor. Mobility'nin artması hem performası arttırıyor hemde sürtünmenin azalmasının bir göstergesi. Sürtünme azalınca da ısınma azalıyor.

Yani ne kadar güçlü olsa da yine GTX 750Ti'dan fazla ısınmaz. Ayrıca GTX 1650 Super'in maksimum çalışma sıcaklığı 90 derece.

ASUS neredeyse kabul edecek ısınan bir model o hadi ısınmadı desek haklısın.

Bulabilirsen 8 GB seni 2 yıl fazla götürebilir.
2 bin liradan fazla vermem bu piyasada bile. Stok indirim kovalayacağım. 1-2 yıl götürdüğü yere kadar sonra daha iyi modellere bakarım. 1660 super kartımı sattım pazar günü 4.3 e öyle çok oyun oynayan biri de değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…