S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Merhabalar. Oyun oynarken ekran kartı 75 derecelere çıkıyor. Normal mi, fazla mı? Gigabyte tek fanlı GTX 1650 Super.
Önü full açık. Aerocool One Frost.Bu kadar sıcak havalarda tek fanlı bir kartta 75 derecenin normal olduğu kanısındayım. Sıcaklıklar bir miktar da kasanın hava akışına bağlı.
Fanlar %75-80'lerde. Normal olduğunu öğrendim. Herkese teşekkür ederimmm.Malum yaz sıcaklarından dolayı sistem parçalarında sıcaklık değerleri artıyor. Tek fanlı modele göre bence normal sıcaklık. XFX RX 590 ekran kartımı Antalya sıcağında sıcaklığını düşürmek için -90 Frekans Mhz, -5 güç limiti, -110 voltaj ve %85 fan ayarı ile 75-80 derece oluyor. MSI Afterburner programından fan ayarı yapabilirsiniz.
Evet ısı borusu yok. İntel stok fanındaki alüminyum şey gibi bir parça koymuşlar.Kartta ısı borusu namına bir şey görmedim az bile bu sıcaklıklar.
1650 Ti laptop kullanıyorum pubg de işlemci 90 ekran kartı 80 oluyor.Merhabalar. Oyun oynarken ekran kartı 75 derecelere çıkıyor. Normal mi, fazla mı? Gigabyte tek fanlı GTX 1650 Super.
Evet ısı borusu yok. İntel stok fanındaki alüminyum şey gibi bir parça koymuşlar.
Sistem kapanmıyor mu?1650 Ti laptop kullanıyorum pubg de işlemci 90 ekran kartı 80 oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.