GTX 1650S ve i3 10100F sistem Cyberpunk 2077 açar mı?

Dovahkiin1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, buna benzer önceki konular neredeyse 2 yıl önce de kaldığı için yeni konu açıyorum. GTX 1650 Super ekran kartım, i3 10100F işlemcim ve 16 GB RAM'im var. Cyberpunk 2077 şu anda ne durumda acaba? Optimizasyon sorunları düzeldi mi? Ve sistemimle orta-yüksek ayarlarda kaç FPS alırım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba, buna benzer önceki konular neredeyse 2 yıl önce de kaldığı için yeni konu açıyorum. GTX 1650 Super ekran kartım, i3 10100F işlemcim ve 16 GB RAM'im var. Cyberpunk 2077 şu anda ne durumda acaba? Optimizasyon sorunları düzeldi mi? Ve sistemimle orta-yüksek ayarlarda kaç FPS alırım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Destekler 1080p'de en düsük ayarlarda 60 fps
En yüksek ayarlarda 30 fps alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı