GTX 1650S ve i7-4820K sistem uyumu

binnurkaradag

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartım yandı.
İşlemci Intel Core i7 4820K 3.7 GHz 2011 soket.
Anakart MSI X79A-DG45 Plus 2011 pin.
Güç kaynağı Thermaltake LP-700AL2NH.

Ekran kartını MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X düşünüyorum. Parçalarla birbirlerine uyumlu mudur? Darboğaz yapar mı? Bu kart olmazsa önerebileceğiniz ekran kartı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

@mustyyavuzdemir Kendi bilgisizliğine gülüyorsun herhalde. Daha güçsüz olan i7 4790K bile darboğaz yapmıyorken daha güçlü i7 4820K mı darboğaz yapacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen bilgin yoksa saçma sapan sitelere bakıp saçma mesajlar yazma.

@mustyyavuzdemir Kendi bilgisizliğine gülüyorsun herhalde. Daha güçsüz olan i7 4790K bile darboğaz yapmıyorken daha güçlü i7 4820K mı darboğaz yapacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen bilgin yoksa saçma sapan sitelere bakıp saçma mesajlar yazma.

Ben darboğaz yapar demedim. 1080P'de yüzde onluk bir oran söz konusu ve %10'un üzerinde olduğu zaman darboğaz yapar anlamına gelir. Ben sadece veri paylaştım ve alınabilir dedim.

Evet dememişsiniz. Gözlerim yanlış görmüş sanırım. Bildiğim kadaryla %10 bottleneck ekran kartının %90 kullanımda olması demek. Darboğaz demek yani. Konuştukça dibe batıyorsunuz.
Aynen kardeşim 😂
Attığınız sitedeki veriler vs. her zaman doğru sonuç vermiyor. Hatta o sitenin bu forumda yasaklı olduğunu biliyorum.

Çok fazla darboğaz olmaz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam güzel üslubunuz için:) Ben de çok fazla darboğaz yapacagını düşünmüyorum ancak yasaklı site olduğunu bilmiyordum bundan sonra dikkat ederim:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı