A Ali Krglmz Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #11 Rhaelva dedi: Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum mazemesi ve PSU kaliteli 80Plus ama hava akışını beğenmiyorum ayrıca üst kısma radyatör takamadım RAM'lere takıldı.
Rhaelva dedi: Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB 550W CC-9020121-EU Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum mazemesi ve PSU kaliteli 80Plus ama hava akışını beğenmiyorum ayrıca üst kısma radyatör takamadım RAM'lere takıldı.
Rhaelva Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #12 PSU olarak bunu seçtim. Kasa olarak da bunu seçtim.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #13 Rhaelva dedi: PSU olarak bunu seçtim. Kasa olarak da bunu seçtim. Genişletmek için tıkla... Güzel seçimler, hayırlı olsun. Kasa Vatan'da daha ucuzdu, keşke oradan alsaydınız.
Rhaelva dedi: PSU olarak bunu seçtim. Kasa olarak da bunu seçtim. Genişletmek için tıkla... Güzel seçimler, hayırlı olsun. Kasa Vatan'da daha ucuzdu, keşke oradan alsaydınız.
Rhaelva Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #14 Rambo Okan Güler dedi: Güzel seçimler, hayırlı olsun. Kasa Vatan'da daha ucuzdu, keşke oradan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Henüz sipariş etmedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Rambo Okan Güler dedi: Güzel seçimler, hayırlı olsun. Kasa Vatan'da daha ucuzdu, keşke oradan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Henüz sipariş etmedim. Şimdiden teşekkür ederim.