GTX 1650S verip GTX 1050 Ti + Cloud Alpha S + 800 TL almak mantıklı mı?

Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, 1650S kartım için arkadaşımın abisi böyle bir teklif sundu. Sizce kabul etmek mantıklı mı?

İki kart da Galax.

1050 Ti'a ihtiyacım yok, alırsam onu da sat kârâ geçersin dedi arkadaşım.

Diğer teklifi ise 2000 TL + Cloud Alpha S.

Merhaba, 1650S kartım için arkadaşımın abisi böyle bir teklif sundu. Sizce kabul etmek mantıklı mı?

İki kart da Galax.

Cloud Alpha S kesinlikle önermeyeceğim bir kulaklık. Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi olarak kötü. Game/Chat özelliği eklemişler fakat bir özellik en fazla bu kadar kötü çalışabilir. 2.el tarafında çok alınan bir kulaklıkta değil. Bence mantıklı bir takas değil, Ekran Kartını kendiniz satsanız daha kârlı olabilirsiniz.

Kulaklığa çok iyi diyen üyeler vardk forumda.

@BerkayZ87 siz de kullanmıştınız sanki bir süre, tavsiye eder misiniz ve takas mantılı mı?

Sebebini de iletirseniz arkadaşıma söyleyeyim hocam.

En azından benim kullandığım model böyleydi. Zaten kullanmak için alacaksanız kesinlikle tavsiye etmem, sadece deri pad mevcut kulaklıkta. 2000TL + Alpha S takasına gelirsek de şu an elinizdeki Ekran Kartının piyasası sanırım 3000TL civarı, Alpha S'i kullanmayıp satmak isteseniz 1000TL'ye satılmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.

Eder. Hatta zorlarsan 2000 bile eder.
Peki o zaman niye mantıksız ki hocam? Takasa meraklı olduğumdan değil de, 1800'e satsam, Alpha S alıp Blackshark V2 X'i 500 TL'ye kuzenime satacağım, 800 de eklesek 3100 TL yapıyor. 1650S piyasasından da bir haberim kusura bakmayın. Ama baktığım kadarıyla 3100 TL ortalama bir fiyat, istesem bu fiyata alıcı bulurum yani o kadar al-sat yapmakla uğraşılmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…