GTX 1650S vs RX 570 4 GB

Ben bir soru sormak istiyorum. Farklı markaların GTX 1650 olarak sattığı kartların içinde ortak olarak aynı işlemci var ancak board mu farklı oluyor? Neden aralarında bu kadar büyük fark var?

Soğutma farkı var sadece bu kart için soğutma önemsiz zaten çok az güç çekiyor ve pek ısınmıyor çift fanlı en ucuz bulduğunuzu alın tabii bazı kronik sorunlu markalardan var.

AMD GPU’lar hala Windows 10 uzerinde duzgun kullanilamiyor. Hala dogru duzgun driver yapamiyorlar. Driverin back end kismi baya kotu. Bu yuzden sorunlar giderilene kadar -bence- ne olursa olsun AMD GPU’dan uzak durun. Bu arada bende RX470 kullaniyorum. Gariptir hala hata almadim. Yaptigim birkac ayar ile bir kere bile Wattman hatasi almadim.

Soğutma farkı var sadece bu kart için soğutma önemsiz zaten çok az güç çekiyor ve pek ısınmıyor çift fanlı en ucuz bulduğunuzu alın tabii bazı kronik sorunlu markalardan var.
Merhabalar, benim kafamda iki tane sistem var şimdi onu yeni konu açarak sormak istiyorum ancak dün de bir sistem tavsiye konusu açmıştım, sistemleri karşılaştırma konusu açsam ceza alır mıyım?
1650 Super - GTX 1060 6G
RX 570 - GTX 1050 Ti civarların'da bir kart. İkisini neden karşılaştırdınız anlam veremedim.
Sebebi şu, iki tane sistem var önümde onları karşılaştırma amaçlı ancak hala daha emin değilim. Ortaya, bu konuya bakan herkese soruyorum,

1. sistem(GameGaraj'dan pollux 3tn modeline özelleştirmeler yaptım.)
İşlemci:İntel i3 9100f 3.6 GHz 6 MB 11H1P
Anakart: Asus Prime H130M-R R.2.0 DDR4 1151P mATX
Ekran Kartı: Inno3D 1650 SUPER Twin x2 OC 4 GB 128 bit
Ram: Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16
Güç Kaynağı ve kasa ise gamegaraj'ın kendisinden

2.sistem(Vatan Bilgisayar'dan topladığım)
İşlemci: AMD Ryzen™3 3200G Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4GHz 6MB 65W 12nm
Anakart: MSI A320M PRO-E Amd A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)
Ekran Kartı: SAPPHIRE RX570 PULSE GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12
Ram: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram
Kasa ve Güç Kaynağı: EVEREST RANGE-7 PEAK-650W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

Hem performans hem de ömür süresi olarak hangisi daha iyi?

Ayrıca bu sistem sorusunu yeni bir konu olarak açsam ceza alır mıyım? dün bir tane daha sistem toplama konusu açmıştım.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…