Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 5 Mayıs 2020 #11 EFEAYD dedi: Hocam EFE3232 hesabından ceza aldım buradan yazıyorum daha almadım işlemciyi ama çekirdek ve iş parçacığı yüzünden Ryzen 5 2600 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 2 hesap yasak. Tabi tercih sizin. White&Red dedi: RX 580 geleceğe açık bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Aynen 3 sene önce çıkan ekran kartı geleceğe açık, ama geçen senenin sonunda çıkan 1650 Super geleceğe açık değil. Valla çok harikasınız .
EFEAYD dedi: Hocam EFE3232 hesabından ceza aldım buradan yazıyorum daha almadım işlemciyi ama çekirdek ve iş parçacığı yüzünden Ryzen 5 2600 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 2 hesap yasak. Tabi tercih sizin. White&Red dedi: RX 580 geleceğe açık bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Aynen 3 sene önce çıkan ekran kartı geleceğe açık, ama geçen senenin sonunda çıkan 1650 Super geleceğe açık değil. Valla çok harikasınız .
EFEAYD Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 51 5 Mayıs 2020 #12 Bazinga Physicist dedi: Bildiğim kadarıyla 2 hesap yasak. Tabi tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam o zaman diğerinin cezasının bitmesini bekleyeyim
Bazinga Physicist dedi: Bildiğim kadarıyla 2 hesap yasak. Tabi tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam o zaman diğerinin cezasının bitmesini bekleyeyim