DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #11 PSU'dan kaynaklı olabilir. Ekran kartından kaynaklı olabilir. Anakarttan kaynaklı olabilir.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 24 Ocak 2021 #12 Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, para ile alınan şeyler sonuçta. Ayrıca tüm sistemi ve oynadığınız oyunu belirtebilir misiniz?
Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, para ile alınan şeyler sonuçta. Ayrıca tüm sistemi ve oynadığınız oyunu belirtebilir misiniz?
PlueTaHa Centipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 34 Yer Bursa, Özlüce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 24 Ocak 2021 #13 Geçmiş olsun.
Alcastra Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #14 334155 dedi: Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, para ile alınan şeyler sonuçta. Ayrıca tüm sistemi ve oynadığınız oyunu belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bu duruma can sıkmamak zor
334155 dedi: Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, para ile alınan şeyler sonuçta. Ayrıca tüm sistemi ve oynadığınız oyunu belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de bu duruma can sıkmamak zor
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 24 Ocak 2021 #15 Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ocak 2021 #16 egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir anlık endişe ile unutulabilir. İnsanlık hali.
egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir anlık endişe ile unutulabilir. İnsanlık hali.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 24 Ocak 2021 #17 egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O an tek derdin bu olmaz emin ol.
egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O an tek derdin bu olmaz emin ol.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #18 egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size çalışmıyor bu kadar sinirlenme. Arkadaşın şu an nasıl bi stres altında olduğunu düşün. Empati beyler zor olmamalı.
egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size çalışmıyor bu kadar sinirlenme. Arkadaşın şu an nasıl bi stres altında olduğunu düşün. Empati beyler zor olmamalı.
tuyas1 Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 120 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #19 egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yansa bırak konu açmayı odamdan dışarı çıkmam. Kitlerim kendimi .
egenalbandit dedi: Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yansa bırak konu açmayı odamdan dışarı çıkmam. Kitlerim kendimi .
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 24 Ocak 2021 #20 Parayla aldığın bir şeyin gözünün önde yok oluşu? Sen de yaşarsın bir günde anlarsın dostum.