C canersin Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 62 6 Ağustos 2023 #1 RAM 32gb 3200MHz Ekran kartı 1650 Super Anakart z170pro Mini İtx İşlemci i5-6600k Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamla ekran kartım aynı ama aynı performansı alamıyorum. Yardım edebilecek biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamla ekran kartım aynı ama aynı performansı alamıyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #2 Ekran kartınızın sıcaklığı kaç derece oluyor?
C canersin Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 62 6 Ağustos 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Ekran kartınızın sıcaklığı kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı %100 kullanım en düşük ayar FSR2.0 açık Ultra performans modunda böyle.
PALOT ELAMDAR dedi: Ekran kartınızın sıcaklığı kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı %100 kullanım en düşük ayar FSR2.0 açık Ultra performans modunda böyle.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #4 canersin dedi: Ekran kartı %100 kullanım en düşük ayar FSR2.0 açık Ultra performans modunda böyle. Genişletmek için tıkla... Isınmadan kaynklı diye düşündüm ısınmıyor o zaman RAM veya işlemci farklı olduğu için farklı FPS olabilir videodaki sistemi tam bilmiyoruz.
canersin dedi: Ekran kartı %100 kullanım en düşük ayar FSR2.0 açık Ultra performans modunda böyle. Genişletmek için tıkla... Isınmadan kaynklı diye düşündüm ısınmıyor o zaman RAM veya işlemci farklı olduğu için farklı FPS olabilir videodaki sistemi tam bilmiyoruz.
C canersin Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 62 6 Ağustos 2023 #5 PALOT ELAMDAR dedi: Isınmadan kaynklı diye düşündüm ısınmıyor o zaman RAM veya işlemci farklı olduğu için farklı FPS olabilir videodaki sistemi tam bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... İşlemci o.c yaptığım için işlemci kullanımo oyunda %60 %80'lerde oluyor işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum ekran kartı %100 kullanıyor oyunda.
PALOT ELAMDAR dedi: Isınmadan kaynklı diye düşündüm ısınmıyor o zaman RAM veya işlemci farklı olduğu için farklı FPS olabilir videodaki sistemi tam bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... İşlemci o.c yaptığım için işlemci kullanımo oyunda %60 %80'lerde oluyor işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum ekran kartı %100 kullanıyor oyunda.