GTX 1650'ye DLSS mi geldi?

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. GTX 1650 kullanıyorum. Ve GeForce Experience'de yeni bir güncelleme gözüküyor. Şimdi indirmeye başladım. 150'den fazla oyunda DLSS falan diyor. Bu 1650 için mi geçerli? Ve eğer geçerliyse o 150 oyunun listesini bulabileceğim bir yer var mı? Yoksa bile FH5'de kullanılabilir mi?

O destekleyen kartlar icin. Sizin kartinizda DLSS'de kullanilan cekirdekler yok.

Size FSR var. DLSS mevcut kartınız için uygulanabilir bir teknoloji değil.

Şu FSR olayını hala tam anlayamadım. Kısaca bir özetler misiniz? Bir de onu nasıl kullanabilirim? Ekran kartı ağırlıklı sadece FH5 oynuyorum. Bu oyun içerisinde kullanabilir miyim?

DLSS yok FSR 2.0 kullanabilirsin yakında çıkacak.

Şu FSR olayını hala tam anlayamadım. Kısaca bir özetler misiniz?
AMD'nin DLSS'e cevabı. Açık kaynak bir proje. Tensor çekirdekleri gibi donanımsal bir gereksinimi olmadığından bütün kartlarda çalışabiliyor, sizin kart da dahil.

Fh 5 de yok diye biliyorum.
Ama olan oyunlarda ayarlardan FidelityFX super resulation veya FSR diye geçer onu dengeli veya kaliteli de kullanmanı öneririm.

Şu FSR olayını hala tam anlayamadım. Kısaca bir özetler misiniz? Bir de onu nasıl kullanabilirim? Ekran kartı ağırlıklı sadece FH5 oynuyorum. Bu oyun içerisinde kullanabilir miyim?
FSR, AMD'nin farklı marka ve model ekran kartlarında da kullanılabilen yazılım odaklı DLSS benzeri FPS arttırmayı sağlayan bir teknolojisi. Bu da yine mevcut oyunun menüsünde varsa aktif edilebilir oluyor. Mesela God of War'da hem DLSS hem de FSR desteği mevcut.

Ayrıca: AMD FidelityFX Super Resolution Nedir? FSR Teknolojisi ve Detayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…