BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #1 Merhaba. Elimde GTX 1650 ekran kartı var. Ekran kartına hız aşırtma yapmak istiyorum ama overclock ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Frekans kaç olmalı ve hangi programı kullanmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-29 140730.png 28,7 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Merhaba. Elimde GTX 1650 ekran kartı var. Ekran kartına hız aşırtma yapmak istiyorum ama overclock ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Frekans kaç olmalı ve hangi programı kullanmalıyım?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #2 MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver.
J _Joker_06 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de zotac gddr6x tek fanlı modeli var aynı ayarı mı yapmalıyım ?
Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de zotac gddr6x tek fanlı modeli var aynı ayarı mı yapmalıyım ?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 _Joker_06 dedi: Hocam bende de zotac gddr6x tek fanlı modeli var aynı ayarı mı yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Sende yakın değerleri yapabilirsin, arkada n'olur n'olmaz FurMark açık kalsın.
_Joker_06 dedi: Hocam bende de zotac gddr6x tek fanlı modeli var aynı ayarı mı yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Sende yakın değerleri yapabilirsin, arkada n'olur n'olmaz FurMark açık kalsın.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #5 Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bir zararı olur mu?
Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam bir zararı olur mu?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #6 BlueScreenOfDeath dedi: Hocam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarsız yaparsanız evet, o yüzden arkada FurMark açık dursun. Kasmaya donmaya başlarsa değerleri düşürerek yapın. Deneme-yanılma ile oluyor bunlar.
BlueScreenOfDeath dedi: Hocam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarsız yaparsanız evet, o yüzden arkada FurMark açık dursun. Kasmaya donmaya başlarsa değerleri düşürerek yapın. Deneme-yanılma ile oluyor bunlar.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #7 Peki Fps i kaç oranda arttırır.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #8 Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersiniz ama adamın elindeki ekran kartının durumunu bilmeden böyle kesin değerler yanlış. BlueScreenOfDeath dedi: Hocam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çok abartmadan yavaş yavaş OC yükseltin belki arkadaşın dediği değerleride geçersiniz. Çünkü her ekran kartı aynı performans olmayabilir.
Achlyis dedi: MSI Afterburner kullan. Çekirdek saat hızını +130 artır, bellek hızınıda +450 ver. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersiniz ama adamın elindeki ekran kartının durumunu bilmeden böyle kesin değerler yanlış. BlueScreenOfDeath dedi: Hocam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çok abartmadan yavaş yavaş OC yükseltin belki arkadaşın dediği değerleride geçersiniz. Çünkü her ekran kartı aynı performans olmayabilir.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #9 munzay dedi: Hocam afedersiniz ama adamın elindeki ekran kartının durumunu bilmeden böyle kesin değerler yanlış. Hocam çok abartmadan yavaş yavaş OC yükseltin belki arkadaşın dediği değerleride geçersiniz. Çünkü her ekran kartı aynı performans olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim bende tam yapmaya başlıyordum. Hepinize teşekkür ederim en uygun ayarı buldum. Son düzenleme: 29 Nisan 2023
munzay dedi: Hocam afedersiniz ama adamın elindeki ekran kartının durumunu bilmeden böyle kesin değerler yanlış. Hocam çok abartmadan yavaş yavaş OC yükseltin belki arkadaşın dediği değerleride geçersiniz. Çünkü her ekran kartı aynı performans olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tşk ederim bende tam yapmaya başlıyordum. Hepinize teşekkür ederim en uygun ayarı buldum.