Benimde, AAA dediğimiz oyunlarda 58 derece geçmiyordu. 5 Ay kullandım yaklaşık. 2 senede garantisi vardı ama ihtiyaç işte insan ne oldum değil ne olacağım demeli ..
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Google'a sahibinden 1660S yazdım ve buldum bu kartı, biraz daha araştırırsanız daha iyisini de bulursunuz. Ayrıca sıfır 1660S'in fiyatı da 1800 liraya düşebiliyor.
Hocam bende o karta bakmıştım 3 hafta önce Amazon'da 2 hafta önce QP de bu haftada İtopya'da indirimdeydi. İndirimli fiyatları 1700-1750 TL civarı 2. el bence o paraya değmez.
Model söylemeyi unutmuşum. ASUS TUF X3 Advanced Edition ve ASUS Dual Evo modelleri.
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Google'a sahibinden 1660S yazdım ve buldum bu kartı, biraz daha araştırırsanız daha iyisini de bulursunuz. Ayrıca sıfır 1660S'in fiyatı da 1800 liraya düşebiliyor.
Hocam yakın zamanda ortalama indirimli fiyatları tek tek inceledim. O fiyata yukarıda yazdığım iki modelin de sıfırını alabilirsin indirim yakalayıp. Eğer ekran kartın varsa şu an idare edebilen bence indirimleri kovalamalısın.