GTX 1660 alınır mı?

Freddy001

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, sistemim şöyle, işlemci Intel Core i5 10400, PSU 400W, RAM 1x8 GB (yakında yükselteceğim) bu sisteme GTX 1660 yakışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

GTX 1660 aktif olarak kullanmaktayım. Yaklaşık olarak 4 5 yıl oldu diyebilirim. GTX 16 seriisi yakın zamanda günceleme desteğini kesecek diye muhabbetler dönüyor. Onun yerine bütçenizi net olarak söyleyebilirseniz bir ekran kartı önerisi yapabilirim size.

Selamlar, sistemim şöyle, işlemci Intel Core i5 10400, PSU 400W, RAM 1x8 GB (yakında yükselteceğim) bu sisteme GTX 1660 yakışır mı?
3000TL bandında düz 1660 değilde 1660Ti/Super alınır. Düz versiyon performans olarak çok daha zayıf.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar,

GTX 1660 aktif olarak kullanmaktayım. Yaklaşık olarak 4 5 yıl oldu diyebilirim. GTX 16 seriisi yakın zamanda güncelleme desteğini kesecek diye muhabbetler dönüyor. Onun yerine bütçenizi net olarak söyleyebilirseniz bir ekran kartı önerisi yapabilirim size.

200 euro civarı.

Elinizde belli bir bütçe var mı?

200 euro civarı hocam yurt dışında olduğum için.

Selamlar,

GTX 1660 aktif olarak kullanmaktayım. Yaklaşık olarak 4 5 yıl oldu diyebilirim. GTX 16 seriisi yakın zamanda güncelleme desteğini kesecek diye muhabbetler dönüyor. Onun yerine bütçenizi net olarak söyleyebilirseniz bir ekran kartı önerisi yapabilirim size.

Performansı nasıl.

@Della.dd Hocamın dediği gibi RX 6600 almak daha mantıklı gibi geldi bana.

@Della.dd hocamın dediği gibi RX 6600 almak daha mantıklı gibi geldi bana.

Neden 6600 üstüne en fazla 1.5-2K taş çatlasa 2.5k ekleyerek daha yeni seri olan RX 7600 alınabiliyor.

Hocam bu çok büyük ya galiba 6600 alacağım.

Senin tercihin ama ben daha yeni olduğu için 7000 serisi öneriyorum 9000 serisi çıkıyor nihayetinde bence güncel olanı almak en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı