GTX 1660 çok ısınıyor

Muhammet Dayı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- AMD RYZEN 5 7500F
- ASUS B650M-R
- Galax RTX 4070
- 32GB RAM 6000 MHZ
Herkese merhabalar,
Ekran kartım Gigabyte GeForce GTX 1660 OC ve çok ısınıyor.
The Witcher 3'de ara ara 75 dereceyi görüyor. Bunu düşürmemin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
75 derece ideal bir değer. Daha da düşürmek isterseniz sistemin tamamını yazın özellikle kasa markası ve modelini belirtin içerisinde kaç adet fan var? Hatta kasanın içini çekip fanlarını çekip buraya atabilirsiniz. Söz konusu sıcaklık değerleri iyi ama ekstra fan bile işinizi 3-5 derece daha da aşağıya çeker.

Merak ettiğim bu dereceler iyi mi kötü mü zarar verir mi sisteme?
Kasam Corsair Spec Delta RGB.
Tamam hocam gayet normal sıcaklıklarınıniz ben cam panelle 75 derece falan alıyordum 1650 Super de.

Teşekkür ederim.

Merak ettiğim bu dereceler iyi mi kötü mü zarar verir mi sisteme?
Kasam Corsair Spec Delta RGB.

Teşekkür ederim.

Hocam mesh değil bu cam panel o kasa ile sıcaklıklarınız gerçekten iyi ben Witcher da saçma sapan bir cam panel kasa ile 77-78 gördüm bir şey yapmanıza gerek yok.

Hocam mesh değil bu cam panel o kasa ile sıcaklıklarınız gerçekten iyi ben Witcher da saçma sapan bir cam panel kasa ile 77-78 gördüm bir şey yapmanıza gerek yok.

Cam ile mesh farkı katkısı nedir? Tam bilmiyorum da.

Herkese merhabalar,
Ekran kartım Gigabyte GeForce GTX 1660 OC ve çok ısınıyor.
The Witcher 3'de ara ara 75 dereceyi görüyor. Bunu düşürmemin bir yolu var mıdır?

Benimki de fazla ısınmıyor, ama fanlar kronik sorunlu, fanlar dönmeye başlarken ses çıkarıyor. Bir daha Gigabyte ekran kartı almam.

Cam ile mesh farkı katkısı nedir? Tam bilmiyorum da.
Mesh panel delikli oluyor yani daha fazla delik olduğu için daha iyi bir hava sirkülasyonu sağlıyor
Screenshot_2021-08-14-15-25-44-54.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı