GTX 1660 ETH mining değerleri nasıl?

Rqhtm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Sıcaklık 53-54 arası değişiyor.
Not: Ekran kartımın sıcaklığının nedeni eski ASUS TUF serisi kullanmam. Eski seride bakır boru yoktu.
Bunlar benim kartımın ETH mining değerleri;

70 Watt'a 27 MH/s kötü mü?
Yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Getirisi aylık kaç ETH ve nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz aynı ekran kartı var

Getirisi aylık kaç ETH ve nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz aynı ekran kartı var.
Tahminlerime göre aylık 675-720 lira arasında bir getirisi oluyor elektrik faturası hariç ve 7/24 çalışmak koşuluyla.

Orası belli hocam internette verilen bir çok ETH MH/s değeri genelde 24-22 aralığında oluyor kartınız için.
Yaklaşık 1 saat kadar uğraştım stabil olabilmesi için. Watt değeri de o.c yapmadan önce de aynıydı.

Değerler iyi. OC yaptınız mı?
Benim 26 Mh/s ama Power 118 Watt. Tüketim biraz fazla sizin karta göre. Kart ASUS 1660 Super ROG STRIX. hiçbir ayar yapmadım bu arada.

Bende de aynı kart var 32Mh/s alıyorum bu kartlarda OC değerlerini en düşüğe alarak yüksek performans alırsınız. Memory Clock ve Core Clock değerlerini -502'ye getirin. Power limit 63 yapın değerlerin yükseldiğini göreceksiniz. Ve bu şekilde kart 42-43 dereceyi geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…