GTX 1660 Gaming X Sıcaklık problemi

Az önce bir tane daha böyle bir soruya cevap verdim 1660 Windforce idi sanırım . Kasa içi hava akışını kontrol edin kasanın yanları en az 5cm boş alan olsun , en kötü kasanın camlarını sökün hala devam ediyorsa garantiye gönderiniz .

Gaming X o kadar ısınmaz kasanız gerçekten kötü değiştirme yoluna gidin.

Hocam aynı ekran kartı ile oyunlarda maksimum 71 dereceyi görüyorum. Kasanızda neredeyse hiç hava akışı yok. En son termal macunu ne zaman değiştirdiniz?

Hocam muhtemelen kasanın hava akışından. Önü mech bir kasa alıp denerseniz sıcaklıklar ciddi anlamda düşecektir.

O kadar paraya sistem toplayıp 200 TL'lik kasa alanlara şaşırıyorum ya.

Topladığım zamanlar o kadar bilgili değildim ve İtopya'nın hazır sistemlerinden biri olduğu için öyle kasa seçeneği yoktu.

Kasayı satıp düzgün bir kasaya geçmenizi öneririm. Zamanında Cooler Master MB 511 RGB kasayı 510 TL'ye almıştım hem de Vatan Bilgisayar'dan. Ama KDV indirimi vardı. Kasa değiştirmeye kalkışırsan Vatan KDV indirimlerini bekleyebilirsin veya İncehesap Gaming gecesini takip edebilirsin.

Yorumlarınız için teşekkürler.Ben kasanın kötü olduğunu birkaç kişiden dinlemiştim ama teyit etmek istedim.Kasayı en kısa zamanda değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…