X Xtentacionx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir.
Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir.
Bilgehan Kartal Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Xtentacionx dedi: Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 1137568 Genişletmek için tıkla... Zararı yok fakat voltaj ayarı yapmadan pek bir etkisi olmaz.
Xtentacionx dedi: Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 1137568 Genişletmek için tıkla... Zararı yok fakat voltaj ayarı yapmadan pek bir etkisi olmaz.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 14 Ağustos 2021 #3 Xtentacionx dedi: Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 1137568 Genişletmek için tıkla... Gücünü kısmanıza gerek olmayabilir zaten istediğiniz sıcaklığa getirince o kendisi kısıyor ama sonra oyunlarda FPS'im neden düşük demeyin.
Xtentacionx dedi: Oyun oynarken ekran kartım fazla ısınmasın diye GPU gücünü kısıtlıyorum, acaba bir zararı var mıdır? Görsel ektedir. Eki Görüntüle 1137568 Genişletmek için tıkla... Gücünü kısmanıza gerek olmayabilir zaten istediğiniz sıcaklığa getirince o kendisi kısıyor ama sonra oyunlarda FPS'im neden düşük demeyin.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 14 Ağustos 2021 #4 Yoktur ama onun yerine UV yaparsanız daha fazla sıcaklık düşüşü olur ve performanstan daha az kaybedersiniz.
Yoktur ama onun yerine UV yaparsanız daha fazla sıcaklık düşüşü olur ve performanstan daha az kaybedersiniz.
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 14 Ağustos 2021 #5 Daha alternatif bir yol olarak Undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur.
Daha alternatif bir yol olarak Undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur.
X Xtentacionx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 377154 dedi: Daha alternatif bir yol olarak Undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında tam bi fikrim yok acaba yardımcı olur musunuz ?
377154 dedi: Daha alternatif bir yol olarak Undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında tam bi fikrim yok acaba yardımcı olur musunuz ?
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 14 Ağustos 2021 #7 Xtentacionx dedi: Nasıl yapacağım hakkında tam bir fikrim yok acaba yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kartın gücünü neden düşürmek istiyorsunuz ki kaç derecelere çıkıyor en fazla.
Xtentacionx dedi: Nasıl yapacağım hakkında tam bir fikrim yok acaba yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kartın gücünü neden düşürmek istiyorsunuz ki kaç derecelere çıkıyor en fazla.
X Xtentacionx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #8 kasgar dedi: Hocam kartın gücünü neden düşürmek istiyorsunuz ki kaç derecelere çıkıyor en fazla. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişiyor , ekran kartı modeli: asus 1660 super phoenix biraz fazla ısınıyor o yüzden tek fandan dolayı
kasgar dedi: Hocam kartın gücünü neden düşürmek istiyorsunuz ki kaç derecelere çıkıyor en fazla. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişiyor , ekran kartı modeli: asus 1660 super phoenix biraz fazla ısınıyor o yüzden tek fandan dolayı
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 14 Ağustos 2021 #9 377154 dedi: Daha alternatif bir yol olarak undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi, UV yapmak büyük bir performans kaybına yol açmaz.
377154 dedi: Daha alternatif bir yol olarak undervolt yapabilirsiniz hocam. Bu şekilde bir zarar gelmez ama tahminimce büyük bir performans kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi, UV yapmak büyük bir performans kaybına yol açmaz.
X Xtentacionx Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #10 General Pong Krell dedi: Yanlış bir bilgi, UV yapmak büyük bir performans kaybına yol açmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağı hakkında bi bilginiz var mı ?
General Pong Krell dedi: Yanlış bir bilgi, UV yapmak büyük bir performans kaybına yol açmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağı hakkında bi bilginiz var mı ?