GriTon Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GTX 1660 6 GB Anakart X58 İşlemci i7 920 Oyunu yeni Epic Games üzerinden indirdim ve bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücüm güncel ve hala bu hata devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
Oyunu yeni Epic Games üzerinden indirdim ve bu hatayı alıyorum. Ekran kartı sürücüm güncel ve hala bu hata devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 8 Nisan 2024 #11 GriTon dedi: Oyunun içinden birkaç dosya silip bütünlülüğünü doğruladım hiçbir ayar ile oynamadım direkt yükledim ve açtım ama bu hatayı verdi. Bu mu hocam? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim saatlerdir uğraşıyorum. Oyunu sil yükle yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Arcvhive dosyasına girip bir SS daha atabilir misin? Artı 0 Eksi
GriTon dedi: Oyunun içinden birkaç dosya silip bütünlülüğünü doğruladım hiçbir ayar ile oynamadım direkt yükledim ve açtım ama bu hatayı verdi. Bu mu hocam? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim saatlerdir uğraşıyorum. Oyunu sil yükle yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Arcvhive dosyasına girip bir SS daha atabilir misin?