GTX 1660 için monitör tavsiyesi

Enver_PasHa

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler arkadaşlar.

R5 3500X, GTX 1660 pcim için monitör bakıyorum ancak biri diyor TN panel alınmaz diğeri diyor oyun içinse sıkıntı olmaz arada kaldım yani.

Sizden 1550TL civarı G-Sync olan monitör tavsiyesi istiyorum siz hangi panelin daha iyi olacağını biliyorsunuzdur.

Oyun olarak CS:GO BF1 War Thunder gibi oyunlar oynuyorum.

R5 3500X, GTX 1660 pcim için monitör bakıyorum ancak biri diyor TN panel alınmaz diğeri diyor oyun içinse sıkıntı olmaz arada kaldım yani.

Sizden 1550TL civarı G-Sync olan monitör tavsiyesi istiyorum siz hangi panelin daha iyi olacağını biliyorsunuzdur.

Daha iyi olur diğer paneller ama oyun oynarken fark etmiyorum ben nasıl olsa düz bakıyorum.

1500 Civarı G-Sync yok hocam. Genelde Free-Sync var. Büyük ihtimalle kısaltma yanlış yazmaktan süreli kısıtlama yediniz. Kısıtlama bitince Free-Sync olur mu cevaplar mısınız ?

1500 civarı G-Sync yok hocam. Genelde Free-Sync var. Büyük ihtimalle kısaltma yanlış yazmaktan süreli kısıtlama yediniz. Kısıtlama bitince Free-Sync olur mu cevaplar mısınız?

Hocam Free-Sync AMD ekran kartları için diye biliyorum ama yanlış mıyım?

Bu monitörü öneririm bu fiyatta G-Sync zor ama bazı Free-Sync monitörlerde G-Sync açılabiliyor bunda açılıyor mu bilmiyorum.

Hocam bende bu monitörü uzun zamandır düşünüyorum hatta bunu için para biriktirdim ama sosyalde monitör tavsiyelerine bakarken bir arkadaşın 'ASUS alma tek tavsiyem bu' dediği için bu konuyu açtım.

Bende o fiyata 144hz yerine 165hz monitör bulabildim. Nvidia denetim masasından ayarlanıyordu sanırım. Bildiğim kadarıyla nvidiada Free-Sync kullanılabiliyor.

@Enver_PasHa "Asus alma tek tavsiyem bu" diyen kişi ne önermiş acaba :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet AMD için fakat G-Sync bulamadım ben. Daha yüksek bütçe istiyor.
Bu arada kısıtlama yememişsiniz modları tebrik ediyorum. Ben yazsam "pcim" diye direk kısıtlama atarlardı.

Hocam şöyle bir şey buldum ama nasıldır? Rampage RM-244 Flash 24" 1 MS 144 Hz G-Sync FreeSync HDMI+DP Full HD LED Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri

@Enver_PasHa "ASUS alma tek tavsiyem bu" diyen kişi ne önermiş acaba :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam sanırım bu ASUS monitörü alacağım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı