GTX 1660 mining OC ayarı

• Konuyu başlatan Neo10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.807

Neo10

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1660 kartımla mining yapmaktayım bir süredir. İlk zamanlarda Memory clock +750, Core clock -100, Power limit 60, fan %70'te kullanıyordum. Oldukca iyi bir performans veriyordu. Ama artık +750 yapamıyorum, hata veriyor. Ekran kartı kapanıp açılıyor. Ayarlar sıfırlanıyor. Stock halde kart 20 mh/s kazıyordu, bu halde 25 mh/s alabiliyordum. + 650'de şu an hata vermiyor gibi. 24 mh/s kazıyor bu şekilde de. Core clock artırıp azaltsam da bir degişim olmuyor. R bu arada 0'da bırakmayı düşünüyorum. Bu durum neden böyle olmuş olabilir merak ettim açıkçası. Ekran kartı bozulmaya mı başladı diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulmak değil de, sanki ısı etkeni yüzünden bellekleriniz artık eskisi gibi soğutulamadığından. Yüksek saat hızlara çıkmıyor olabilir gibi geldi bana. Kısacası termal padlerinizde bir sorun oluşmuş ya da kurumuş olabilir.

Bozulmak değil de, sanki ısı etkeni yüzünden bellekleriniz artık eskisi gibi soğutulamadığından. Yüksek saat hızlara çıkmıyor olabilir gibi geldi bana. Kısacası termal padlerinizde bir sorun oluşmuş ya da kurumuş olabilir.
Fan hızını arttırmayı deneyebilirdi aslında. Ama geçici çözüm tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı